SOLIDWORKS 3D CAD licensoversigt

Michael P. Skytte
Application Engineer

Michael P. Skytte

Hvad er forskellen på de tre SOLIDWORKS-pakker?

Der er ingen forskel på de tre SOLIDWORKS-pakker, hvis det handler om design, konstruktion og dokumentation af emner og samlingskonstruktioner.

SOLIDWORKS Standard

  • Du kan med garanti løse din konstruktionsopgaver med SOLIDWORKS Standard. Her er det ikke afgørende om du bygger store maskiner som indeholder mange emner eller meget små reservedele.

SOLIDWORKS Professional

  • Med SOLIDWORKS Professional får du tilføjet muligheden for at lave flotte fotorealistiske billeder. Ligeledes får du adgang til Toolbox, som er et omfattende bibliotek af standardkomponenter. I SOLIDWORKS Professional har du også et brugervenligt PDM-system. Der gør det nemmere for flere SOLIDWORKS-brugere at arbejde på de samme tegninger og konstruktioner.

SOLIDWORKS Premium

  • SOLIDWORKS Premium kombinerer alle funktionerne fra hhv. SOLIDWORKS Standard og SOLIDWORKS Professional. Du får yderst effektive værktøjer til simulering og designvalidering samt en avanceret funktionalitet til føring af kabler og rør. Desuden har du nu mulighed for at analysere produktet i den funktion det skal bruges.
sw liste over pakker fra Edge Team - Premium, Standard, Professional

Relaterede nyheder