Skal vi hjælpe dig i job med de helt rette kompetencer i CAM-software

Marketing, Kommunikation & HR Manager

Lis-Linette Knoth Grand

  • Læs mere om kurser for ledige her
  • Se alle vores kurser her

Er du ledig eller jobsøgende, og har du undersøgt muligheden for at søge bevilling til at tage et kursus igennem din a-kasse eller dit jobcenter? 

CAM-drejning, -fræsning og CNC-bearbejdning er på den regionale positivliste hos mange kommuner. Det gør, at du har større mulighed for at søge støtte til at tage et kursus hos en privat kursusudbyder. 

Du har som udgangspunkt som sikret ledig, hvis du er mellem af en a-kasse, mulighed for at tage 6 ugers jobrettet uddannelse i dagpengeperioden.  

På mange lister er det et AMU-kursus, der er noteret. Men dette er ikke afgørende for, om du må eller kan tage kurset hos en privat udbyder. Dette er kun afgørende i forhold til hvilken kode jobcenteret eller a-kassen skal anføre på ansøgningsblanketten AR 237. Blanket AR 237 er ’Ansøgning om og bekræftelse af ret til optagelse på jobrettet uddannelse for ledige dagpengemodtagere’. Det er dog vigtigt at dokumentationen skal være afleveret til jobcenteret, inden du kan begynde på kurset/kurserne. 

Vi giver dig 5 konkrete tips til, hvordan du nemmere kan få opfyldt dit ønske om et kompetencegivende kursus gennem dit jobcenter – klik her og læs mere >>

Står du og mangler kompetencer i CAM-drejning eller -fræsning har vi bl.a. kurset Edgecam Essential Milling, et kursus som omhandler CAM-fræsning (2D) og 1-sidet bearbejdning. Derudover har vi kurser i Edgecam, som giver dig kompetencer i CAM-fræsning med C-akse og 4-akset bearbejdning og programmering. 

Brugertilpasset kursus

Hos Edge-Team kan vi også tilrettelægge et brugertilpasset kursusforløb, som udelukkende indeholder det, du har behov for. Dette kan være en mulighed, når du har landet drømmejobbet, men virksomheden kræver at du tilegner dig kompetencer indenfor et bestemt område i CAM. Hvis du endnu ikke har et nyt job på hånden, er det vigtigt at du som jobsøgende kan sandsynliggøre over for jobcentret eller a-kassen, at kurset vil være den korteste vej i job. 

Et brugertilpasset kursus er ofte udenfor den regionale positivliste og her skal der i nogle tilfælde foreligger en arbejdsgiver-erklæring om ordinært job, virksomhedspraktik eller løntilskud.

Relaterede nyheder

Hvad koster SOLIDWORKS

Prisen på SOLIDWORKS Prisen på SOLIDWORKS afhænger naturligvis af, hvilken licens du har behov for, og hvordan din softwareløsning skal sammensættes. Den årlige opdateringsaftale følger

Læs mere »
Vores support-team sidder klar!

KONTAKT OS

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.