Se nyhederne i EDGECAM 2022

Kim Andersen
Application Engineer

Kim Andersen

Hexagon har udgivet EDGECAM 2022
– en version der indeholder en lang række nye funktioner og forbedringer

Med EDGECAM 2022 får du mange nye funktioner og mange forbedringer, som imødekommer de behov, vi ser ved kunderne. Derfor giver det dig endnu bedre muligheder for at udnytte dine maskiner og øge produktiviteten

Væsentlige forbedringer i Performance er én af de ting, som er med til at øge produktiviteten

  • Blandt andet bliver beregningstiden reduceret, når du arbejder med Roughing Cycle.
    Værktøjsbanerne bliver genereret 2-3 gange hurtigere end i den tidligere version.
  • Ny funktion ift. skrub stik spors cyklus, som kan beregne værktøjsbaner langt hurtigere. Den læser på nuværende råmateriale og ikke start råmateriale, det giver bedre værktøjsbaner og fjerner luftspåner. Afhængigt af emnet kan det give tidsbesparelser på helt op til 50-60 %.
  • EDGECAM 2022 åbner også op for simuleringer af 3-aksede fræseemner i NCSIMUL Essential, hvilket simulerer på værktøjsbaner og hjælper dig med at simulere mere korrekt end tidligere.

I EDGECAM 2022 kan der desuden nævnes ting som: Six Axis Machine Tool Configuration, Roughing Cycle Minimum Helix control, Machine Simulation TurnMill X Axis on spindle, Text Mill and Slot Cycles, Finish Groove Cycle og mange flere.

Du kan læse mere samt se videoer fra den nyeste release på EDGECAM her >>

Har du lyst til at prøve EDGCAM 2022 af og se, om det er noget for din produktion, så tilbyder Edge-Team lige nu, at du kan få en gratis prøveversion af EDGECAM – hvilket du kan læse mere om her >>

Relaterede nyheder