Se, hvordan du nemt genererer en NC-kode fra start til slut i 5 hurtige step

Ken Nicolai Ingstrup
Administrerende Direktør

Ken Nicolai Ingstrup

  • Læs mere om EDGECAM her

I videoen nedenfor kan du se 5 hurtige steps til generering af en NC-kode. Se fra start til slut, hvordan du fra import af en part i EDGECAM ender ud med NC-koderne til din CNC-maskine. 

Du skal kun igennem 5 hurtige steps, før du har en NC-kode:

  • Step 1: Importering af part samt nulpunkt
  • Step 2: Råemne, fixtur og postprocessor
  • Step 3: Features og bearbejdning
  • Step 4: Simulering af program
  • Step 5: Generering af NC-koder

Dette workflow sikrer dig en bedre og hurtigere programmering sammenlignet med en manuel programmering. Samtidig giver det også mulighed for nemmere at rette i et program, der kan optimere din bearbejdning og ved blot at rette postprocessoren, kan samme program køre på flere maskiner.

Ved at have defineret et råemne og efterfølgende simulere bearbejdningen, giver det mulighed for at se bearbejdningen fra start til slut, inden programmet køres ude på maskinen. Dette er med til at minimere risikoen for forkert bearbejdning, der f.eks. kan resultere i en kollision i maskinen.

Relaterede nyheder

Ny udgivelse af WORKNC 2022.1

Nyheder i WORKNC 2022.1

En ny opdatering af WORKNC 2022 er klar til download nu. Besøg kundeportalen for opdatering af dit software og effektivisér dit arbejde i højere grad.

Læs mere »

Nyheder i NCSIMUL 2022.1

Der er nu kommet en opdatering på NCSIMUL 2022, som rummer mange nye muligheder for optimering af dine arbejdsprocesser. NCSIMUL 2022.1 er nu tilgængelig til

Læs mere »
RADAN til produktion - radprofile

Nyheder i RADAN 2022.1

En opdatering som indeholder en lang række nye funktioner og optimeringer RADAN 2022.1 er nu tilgængelig til download. Besøg kundeportalen for at opdatere din software

Læs mere »