Vidste du, at vi uddanner dine lærlinge og praktikanter gratis?

Lis-Linette Knoth Grand
Marketing, Kommunikation & HR Manager

Lis-Linette Knoth Grand

  • Læs mere om certificeringsprogrammet eller kontakt os for at høre nærmere her

Optimer jeres tilbud til lærlinge, praktikanter og studerende

Som kunde hos Edge-Team har I muligheden for at få jeres lærlinge, praktikaner og studerende uddannet i EDGECAM og SOLIDWORKS helt gratis med vores certificeringsprogram. Jeres lærlinge og studerende bliver en del af et tilrettelagt program, der er designet af CAD og CAM specialister for at give dem de bedste forudsætninger for at lære og blive eksperter indenfor deres valgte område – og den viden, de tilegner sig, kan de bruge i jeres virksomhed.

Vi vil gerne løfte et ansvar i branchen. 
Det er vigtigt, at få eleverne ud i produktionen samt gode praktikpladser til ingeniørstuderende, og vi vil gerne uddanne dem gratis, og hjælpe vores kunder, der kan bruge færre interne ressourcer til at oplære eleverne.

Certificeringsprogrammet består af to årlige elevseminarer, samt mulighed for at deltage på vores konventionelle kurser. Når programmet er gennemført vil de studerende modtage et EDGECAM eller SOLIDWORKS certifikat som bevis på deres kompetencer.

I kan tilbyde muligheden for at få ekstra uddannelse, som de får papir på. Vi har både et certificeret CAM-forløb og CAD-forløb, hvilket er et kvalitetsstempel for de unge mennesker, der søger en elevplads eller praktikophold. På den måde tiltrækker I også de bedste studerende til jeres virksomhed.

Med certificeringsprogrammet lærer jeres lærlinge og studerende hurtigere at bruge jeres software på den bedste måde, og I slipper for at bruge mange interne ressourcer på at skulle gennemgå oplæringen med dem.
I optimerer jeres virksomheds uddannelsestilbud og indikerer til lærlinge og studerende, at jeres virksomhed går op i at uddanne dygtige elever – det vil tiltrække flere målrettede elever til jeres lærlinge- og praktikpladser.

Certificeringsprogrammet indeholder:

  • To årlige elevseminarer
  • Gratis deltagelse på CustomerDays
  • Gratis deltagelse på Edge-Teams konventionelle kurser*
  • Certificeret undervisningsmateriale
  • Information om software updates og andre nyheder
  • Certifikat i EDGECAM eller SOLIDWORKS

Relaterede nyheder