Nexus: Online platform fra Hexagon – Alt samlet et sted

Ken Nicolai Ingstrup
Administrerende Direktør

Ken Nicolai Ingstrup

Hexagon har præsenteret deres online platform Nexus. Nexus giver nye muligheder og kommer til at samle alle deres produkter og løsninger ét sted.

Platformen skal være et værktøj til den industrielle branche til at samarbejde og dele data. Og modsat mange andre lignende systemer, vil Nexus være en åben platform, som ikke låser blot til brug af Hexagons egne systemer.

Billede vi tog til Hexagon Partner Connect 2023 i Athen
Billede vi tog til Hexagon Partner Connect 2023 i Athen

En platform til at samarbejde og dele data

Alle systemer kan connectes til Nexus, og brugerne giver udelukkende selv tilladelser til, hvilken data der deles fra de forskellige systemer.

Nexus skal skabe rammerne for samarbejde og samling af løsninger til produktion. Du kan også finde informationer om træning, software, opdateringer og tidligere versioner.
Ligesom det vil være muligt at få support fra Hexagon på Nexus.

Empowering makers

Nexus er fortsat under udvikling og kommer på sigt til at udvide sig med flere apps og løsninger tilknyttet produktion og software.
Der er allerede nyheder på vej og i juli lancerer Hexagon Nexus for developers.

Projektsamarbejde på tværs af flere teams

Nexus er ikke et PLM system, men fokuserer omkring samarbejde. På den måde kan Nexus være med til at skabe det gode workflow i projektet, og skabe rammerne for projektsamarbejde på tværs af flere teams og i flere applikationer.

Det er gratis at registrere sig – så du kan allerede i dag registrere dig gratis og se, hvad Nexus har at byde på.

Relaterede nyheder