Kan et software-kursus føre dig tættere på et job?

Maybritt Drexel
Business Supporter

Maybritt Drexel

  • Se alle vores kurser her

SVARET ER NEJ

Hvis du er uddannet fysioterapeut, blomsterbinder eller frisør – så bliver det nok et nej, altså medmindre du er i gang med et brancheskift selvfølgelig.

SVARET ER JA

Hvis du har en teknisk baggrund indenfor den industrielle verden. Her kan et kursus i den rigtige software være nøglen til din næste jobsamtale og måske dit drømmejob.

Vidste du at headhuntere søger på bestemte skills på LinkedIn?

Når en headhunter søger efter en ny profil til et ledigt job, starter jagten ofte på LinkedIn, hvor de søger efter konkrete kompetencer og erfaringer.

Det kan være afgørende for en arbejdsgiver at en kommende medarbejder fx har erfaring med projektledelse og et bestemt CAD/CAM-system. Derfor er det vigtigt at du har de rette kompetencer og fremhæver dem, så det er DIG der bliver kontaktet af en headhunter næste gang.

Kan du leve op til alle krav i jobannoncen?

Sikkert ikke, men opgiv ikke. Husk at en jobannonce er arbejdsgiverens ønskeliste og nogle gange kan den være meget lang. Men helt ærligt, hvornår har du sidst fået alt på din ønskeliste?

Der vil altid være nogle krav, som er ufravigelige og ofte vil det være den rette uddannelse, erfaring og IT-kompetencer. Derfor er det et stort plus at kunne fremhæve et kursus i et bestemt software-system.

Er du fx stødt på følgende i en jobannonce:

Det er vigtigt at du har erfaring med CAM-systemer, hos os bruger vi EDGECAM.

Eller en formulering som:

Det er altafgørende, at du er knivskarp i brugen af SOLIDWORKS 3D med tilhørende PDM.

Et kursus hos Edge-Team kan føre dig tættere på job

Hvis du stadig læser med, går jeg ud fra du ikke er fysioterapeut, blomsterbinder eller frisør, men en teknisk profil der er nysgerrig efter, hvordan vi kan hjælpe dig videre?

Hos Edge-Team kan vi hjælpe dig med et kompetencegivende kursus i SOLIDWORKS og EDGECAM, som løbende afholdes i tre byer Egå ved Aarhus, Odense og Sorø.

Tilmeld dig et kursus og få gratis karrieresparring

Hvis du melder dig på et af vores kurser, får du en times professionel karrieresparring oveni. Du får et CV-tjek og gode råd til, hvordan du fremhæver dit nye kursus på LinkedIn og i dit CV. Jeg giver din jobsøgning et serviceeftersyn, så du står stærkere næste gang du søger job.

Udover at jeg hos Edge-Team er kursusansvarlig har jeg mere end 10 års erfaring med at hjælpe ledige med at finde deres næste job – jeg kan også hjælpe dig. Connect gerne med mig på LinkedIn.

Se alle vores kurser her.

Kontakt mig på 70 20 30 92 eller på md@edge-team.com.

Relaterede nyheder