Hvad er bedre end billig software?

Som forbruger spiller prisen unægteligt en rolle – dette gælder også inden for køb af software.

Men hvad kan være vigtigere end at forsøge at finde den billigste software på markedet? Det forsøger vi at afdække i dette blogindlæg.

Hvad er du garanteret hos Edge-Team – udover billig software?

Hos Edge-Team besidder et væld af kompetente, certificerede og erfarne teknikere, der i langt de fleste tilfælde har stiftet bekendtskab med de problematikker, som den almene forbruger har i den software, som de dagligt benytter.

Mød hele vores team her >>

En del af det, som du kan forvente hos Edge-Team, er:

Pålideligt Teknisk Team: Forbrugere ønsker ofte produkter eller tjenester, der er pålidelige og stabile. Dette kan vi hos Edge-Team, og vi lægger i lige så høj grad vægt på, at vi som team er pålidelige. I 2022 lukkede vores Tekniske Team 3.148 supportsager – med en gennemsnitslig svartid på blot 16 sekunder!

Fremtidssikrede produkter: Med ekspertise inden for CAD- & CAM-branchen besidder vores team en bred viden om forskellige produkter – alt fra SOLIDWORKS 3D CAD, EDGECAM og DraftSight 2D CAD. Vi prioriterer, at vi har produkter, der favner bredt, og som opfylder CAD- & CAM-branchens specifikke behov med de mest efterspurgte funktioner. Vi prioriterer at investere i teknologier og de nødvendige ressourcer for at sikre, at vi forbliver på forkant med de nyeste trends og udviklinger i branchen.

Lokal og dansk support: Vi har kontorer i både Aarhus, Odense og på Sjælland. Edge-Team befinder sig derfor i stort set hele Danmark – tæt på vores kunder. Vores kunder kan derfor være sikker på at få lokal og nærværende support. Vi har både CAD kurser og CAM kurser, som ligeledes kan foregå on-site hos jer. Foruden lokal support er vi den eneste danskbaseret softwareleverandør af CAD- & CAM-produkter, som dagligt yder god, dansk support.

Nærværende og tilgængelig samarbejdspartner: Vi har ikke jordens største team, men da vi er et mindre og agilt team, yder vi samme support og service uanset størrelsen på vores kunde. Edge-Team har som mål at være en tæt samarbejdspartner i både udvikling og teknisk supportering af kunders projekter.


Selvfølgelig kan prisen stadig være en vigtig faktor for mange, men andre kriterier kan også spille en rolle, når beslutningen om softwareleverandør tages.

Det er ofte en afvejning mellem forskellige faktorer, der er relevante for den enkelte kunde og vedkommendes specifikke behov.

Et teams alsidighed kan også spille en rolle. I 2023 introducerede vi to nye forretningsområder, der tager markedets tendenser samt vores eksisterende kunders efterspørgsel in mente:

  • CONFIQ – med fokus på digitalisering af arbejdsgange
  • 3D Printeq – med fokus på salg og rådgivning af 3D print og filament

Ønsker du en lokal samarbejdspartner?

Vi er tilgængelige hver dag og er altid klar til at tage en uforpligtende snak, der afdækker jeres behov – ligeledes vil vi gerne møde op on-site og observere jeres produktionsprocesser, som vi har +18 års erfaring med at optimere.

Du kan kontakte os her, hvis du er interesseret i en snak om licenser, projekter eller noget helt tredje.

Vi ser frem til en god snak!

Relaterede nyheder