3DEXPERIENCE Works for Startups – hvad går det ud på?

Michael P. Skytte
Application Engineer

Michael P. Skytte

Tjek vores Edge-Talk ud, hvor Mikkel fra Dassault Systems forklarer, hvad startup-programmet tilbyder dig.

For en nystartede virksomhed, kan det være enormt svært at finde ressourcerne til at gå fra den gode idé hele vejen til et færdigproduceret produkt. Det er noget, SOLIDWORKS gerne vil lave om på, hvorfor de har startet programmet for startup virksomheder, 3DEXPERIENCE Works for Startups. De tilbyder softwaren  

Hvad indebærer programmet?

SOLIDWORKS tilbyder nu gratis 3DEXPERIENCE software til nyopstartede virksomheder, da det er svært at komme i gang med at sælge fysiske produkter – der er mange steps, der koster penge og tid, før man kan begynde at tjene penge på produktet. Her tilbyder de så en professionel platform at starte på.

3DEXPERIENCE gør det meget lettere for jer at samarbejde på tværs af virksomheden og med leverandører og partnere. Det bliver derfor meget nemmere at reducere time-to-market.

Der er nogle få krav, du skal opfylde for at få del af glæden – dem kan du læse mere om her.

3DEXPERIENCE giver dig en række værktøjer til at designe og kreere, teste og validere, rendere og præsentere

Mikkel, Dassault Systems

Der er efterhånden mange, der efterspørger nye måder at gøre tingene på og skabe innovation på. Med et forbedret samarbejde på tværs af virksomheden og et godt værktøj til at designe i, kan 3DEXPERIENCE i den grad give dig mulighed for mere innovation.

En måde du også sparer penge og tid på er, at de fysiske prototyper vil blive meget færre, da det kan gøres virtuelt nu. Du slipper også for at navigere rundt mellem alle mulige platforme – i 3DEXPERIENCE er de alle sammen samlet ét sted.

Bliver du godkendt til programmet, får du med det samme adgang til 3D-platformen, og så starter vi et samarbejde mellem dig og Edge-Team. Det er her vi kommer ind i billedet, hvor vi også tilbyder eCademy, hvor vi oplærer jer i softwaren – du vil altså indgå ligesom alle andre kunder og blive supporteret derudfra.

Relaterede nyheder