Highlights fra Spånligaen 2022

Ken Nicolai Ingstrup
Administrerende Direktør

Ken Nicolai Ingstrup

Den 6.-8. september deltog Edge-Team på messen, Spånligaen, som blev afholdt i Herning hos DAMRC. Messen var en stor succes med masser af besøgende, som viste stor interesse for vores stand og vores produkter. På standen stod Edge-Teams egne eksperter: Hasse Dahl-Sørensen, Ken Nicolai Ingstrup og Peder Thye, som var klar til at snakke om: HMT – The HxGN Machine Trainer, EDGECAM og 3D printning til produktionsoptimering.

Vi har samlet en stemningsvideo over de tre dage Spånligaen blev afholdt, hvor du kan se alle highlights fra messen og alle vores produkter. Vil du gerne læse mere om hvert produkt, kan du læse mere om dem under videoen.

HMT

HMT, The HxGN Machine Trainer, var med på vores stand, hvor deltagerne kunne komme og se et program lavet i EDGECAM blive kørt på den virtuelle CNC-maskine, mens vores eksperter forklarede processen, og de fordele en CNC-træningsmaskine kan bringe en produktionsskole eller større produktionsvirksomhed med store lærlinge programmer.

For eksempel, giver en CNC-træningsmaskine en frihed til at udfolde sig kreativt til at finde på nye kundetilpasset løsninger uden risiko for kollisionsfejl og store omkostninger for virksomheden.

EDGECAM

På spånligaen samarbejdede Edge-Team også med CNC Force, som leverede to fræsere, en 3-akset og en 5-akset. Vi brugte disse CNC-maskiner til at fremvise nye alternative bearbejdningsmetoder til 3-akset og 5-akset CNC-maskiner ved brug af EDGECAM.

På billedet kan du se et af de emner, som vi kørte på den 3-akset fræser, QUASER mv214, og en 5-akset fræser. Vi programmerede emnerne i EDGECAM, som kan lave alt fra 2-akset til 5-akset simultanbearbejdning og er kompatibel med de fleste CNC-maskiner og styringer, da det blot kræver den korrekte postprocessor.

3D printer

Derudover, havde vi taget en 3D printer fra Creatbot med på vores stand, som et led af et nyt forretningsområde indenfor Edge-Team. På standen havde vi 3D printet emner med, som vi havde printet i forvejen, men vi kørte også noget på 3Dprinteren på selve messen.

I blandt vores eksempler vakte vores flerfarvede vaser stor interesse hos deltagerne, da det fremviser, hvor god printeren er til at køre mange forskellige materialer og farver, hvor flere af dem er særligt egnet til produktion og kan bidrage til produktionsoptimering.

Relaterede nyheder