Hexagon introducerer Nexus: En platform til fremtidens produktion

Thomas Larsen
Application Engineer

Thomas Larsen

På Hexagons Global Reseller konference i Las Vegas i sidste uge blev en helt ny platform introduceret: Nexus – og vi er spændte på at høre mere om, hvad platform kan gøre for produktionsvirksomheder, der gerne vil innovere, skabe og effektivisere. Vi har her samlet et overblik over det, vi lærte om Nexus til konferencen.

Nexus er platformen til fremtidens produktion, der hjælper med at gøre samarbejde og innovation i produktionen smartere, hurtigere og endnu mere effektiv. Nexus hjælper med at forbinde mennesker, teknologi og data, så du kan strømline informationsdeling, øge kvaliteten af dine produkter og optimere dine arbejdsgange. Med Nexus kan du føre dine gode ideer ud i livet hurtigere end nogensinde før.

Platformen har allerede mange spændende funktioner, der gør samarbejde og innovation nemmere, men der vil løbende komme flere til. De nye funktioner vil blive tilføjet regelmæssigt, så Nexus-platformen kan vokse med dig, efterhånden som du digitaliserer produktets livscyklus fra konstruktion til produktion og kvalitetsstyring.

Nogle af topfunktionerne, der allerede er blevet præsenteret i Nexus er:

  • Få nem adgang til produkter, træning og support.
  • Frem samarbejdet og øg produktiviteten.
  • Brug næste generations produkter og forbundne arbejdsgange.

… og mange flere

Med Nexus kan du finnovere ved hjælp af cloud-baserede teknologier, applikationer og løsninger. Dette hjælper dig med at accelerere udviklingen af nye produkter. Nexus forbinder mennesker, teknologi og data, så du kan strømline og forbedre informationsdeling og optimere drift. Og sidst men ikke mindst, giver Nexus indsigt på tværs af teams, der hjælper dig med at løse unikke problemer i realtid, samt gør samarbejdet nemmere og mere naturligt.

Der er mange flere fordele og funktioner i den nye platform, som du kan blive klogere på her. Hexagon hjælper dig med at innovere og fremstille dine produkter i fremtidens produktion. Vi glæder os til at se, hvad Nexus kan gøre for produktionsvirksomheder!

Relaterede nyheder