Fem gode grunde til at få en 3D-printer

Ken Nicolai Ingstrup
Administrerende Direktør

Ken Nicolai Ingstrup

Der er fem forskellige 3D-printere at vælge imellem.

Savner du en bedre mulighed for at kunne innovere og producere dine løsninger og idéer? Med 3D-printerteknologi får du mulighed for at kunne få dine innovative idéer ud i verden. Desuden medfølger en række store fordele – du kan læse om de fem største fordele ved 3D-print nedenfor.

Spar arbejdstimer

En af de helt store fordele ved 3D-printerne fra VSHAPER er, at du kan spare mange arbejdstimer. Eller rettere – man kan bruge arbejdstimerne mere effektivt. Du kan nemlig bruge din tid effektivt, imens printeren kører, på eksempelvis at designe nye innovative produkter.

3D-printeren skal blot sættes i gang, og så kører den selv uden problemer – eksempelvis hen over natten.

Bliv uafhængig af folk udefra

En anden vigtig faktor, som disse 3D-printere kan medføre, er, at du kan blive mindre afhængig af at skulle hyre folk udefra til at producere dine produkter. Mange af de produkter du førhen skulle have hjælp med udefra, kan du nu selv producere – det er billigere og mere effektivt.

Intuitivt software

Med en 3D-printer fra VSHAPER medfølger også softwaren, SOFTSHAPER, hvor det er intuitivt at programmere produkterne.

Desuden er der effektiv simulering af g-koder, nesting, så du får mest muligt ud af materialerne og automatisk generering af teknologiske rapporter.

Forskellige overflader og materialer i samme produkt

En anden rigtig smart feature i SOFTSHAPER er, at det er muligt at tilvælge forskellige former, overflader og materialer til samme produkt. Skal et produkt eksempelvis være hård i kanterne, men fleksibelt i midten er det ikke noget problem.

Vær mere innovativ

Printerne gør generelt, at nogle af de idéer du før har gået med for dig selv, fordi de har været for urealistiske at få ud i verden, nu kan realiseres. Det bliver lettere at tænke ud af boksen og skille sig ud fra mængden.

Relaterede nyheder