Erfaren SOLIDWORKS-profil er blevet en del af teamet

Ken Nicolai Ingstrup
Administrerende Direktør

Ken Nicolai Ingstrup

Efter 22 år i PLM Group er Michael Skytte startet i nye omgivelser hos Edge-Team. Han har et langt og flot CV med sig, som udover en masse certifikater og års erfaring også indeholder en særlig SOLIDWORKS-pris. Mød manden der var med, da SOLIDWORKS først kom til Danmark.

Edge-Team har fået en ny profil på holdet. Michael Skytte er indenfor SOLIDWORKS-miljøet et kendt navn, og han var blandt de allerførste ingeniører, der sad med SOLIDWORKS, da det kom til Danmark.

Han startede sin karriere indenfor CAD-branchen som maskiningeniør hos KAMTECH, den danske forhandler af HP/Co-Create’s CAD-løsninger ME10 & SolidDesigner og skiftede senere til Solid Design House og SOLIDWORKS, hvor den første af mange forskellige kasketter blev testet. Han startede som sælger, men skiftede hurtigt rollen ud med en mere teknisk tung én af slagsen.

Det var spændende at være med fra dengang SOLIDWORKS først kom til Danmark og hvordan det blev taget imod af de danske kunder og brugere, at være en del af hvordan SOLIDWORKS udviklede sig fra at være en ny og lille spiller til nu hvor SOLIDWORKS er én af de store på markedet, siger den i dag 51-årige SOLIDWORKS-ekspert.

I 2008 blev Solid Design House til PLM Group, men de forskellige kasketter hang stadig på knagerækkerne. Alt fra salg og marketing til support og konsulentarbejde, og så havde han også ansvaret for at introducere nye produkter. Alle de mange års arbejde med SOLIDWORKS viste sig at bære en meget unik frugt.

I 2009 fik jeg tildelt ”SOLIDWORKS Elite Application Engineer award”-prisen, som en af de første i Danmark, en pris man bestemt ikke kommer sovende til. SOLIDWORKS stiller store krav til de teknikere, der supporterer og rådgiver deres kunder og kræver derfor at disse opfylder og vedligeholder en høj kompetence indenfor CAD, FEM/FEA, PDM og meget mere.

For at dele sin viden med de danske SOLIDWORKS brugere begyndte han i 2010 som den første i Danmark at blogge om udviklingen indenfor SOLIDWORKS, og hos PLM Group begyndte der også at komme flere nye udfordringer. I 2014 blev han Solution Owner og 2017 blev titlen Solution Manager.

Hver branche har sine behov og bestemte udfordringer, og min opgave var at skabe den rette løsning, der både passede til kunden, men bestemt også til de brugere der skulle anvende løsningen. Det betyder, at jeg har en stor viden om brancherne, og kan rådgive meget bredt. Som Solution Manager var der i højere grad fokus på at skabe fremtidsperspektiver sammen med kunderne og brugerne og afdække og imødekomme deres individuelle behov. Det skaber en helt speciel form for relation til kunden, siger Michael Skytte.

Den nyeste tilføjelse til Michael Skyttes flotte CV er titlen som Application Engineer hos Edge-Team. Et nyt kapitel, som han ser meget frem til.

Det sjove ved faget er at finde de rigtige løsninger til kunder og brugere. Jeg håber, at jeg kan få kunderne til at vækste og gro, ikke kun indenfor udviklingsafdelingen, men i hele deres værdikæde. Der skal være maksimalt udbytte af det, der bliver skabt i udviklingen, siger Michael Skytte, og fortsætter:

Jeg glæder mig til at bruge min ekspertise i forhold til kunderne og ser frem til den vidensudveksling, der opstår. Lige så meget som de kan lære af mig, kan jeg lære mindst lige så meget af dem. Det er sundt at kunne give viden og erfaring videre, siger Michael Skytte.

Michael Skytte bor i dag i Roskilde, og kommer også til at have sin base på Sjælland. I fritiden er han en aktiv sportsskytte, og han interesserer sig for historisk skydning. Han er desuden medlem af Hjemmeværnet, og så nørder han med funktionelle 3D print.

Glæd jer til at møde Michael – han glæder sig til at møde jer.

Relaterede nyheder