De nyeste forbedringer i Designer 2022.3

Thomas Larsen
Application Engineer

Thomas Larsen

DESIGNER er HEXAGONs CAD-program til smartere produktion, som er blevet forbedret med den nyeste version 2022.3.

Her er nogle af de vigtigste forbedringer i Designer:

Structure Tree filtrering

Det nye Structure Tree er blevet meget mere kraftfuldt og brugervenligt i DESIGNER 2022.3. Det er nu muligt at gruppere elementer efter farve som supplement til gruppering efter elementtype og brugerdefinerede grupperingsmuligheder.

Generelt er brugervenligheden blevet forbedret, og der er nu bedre tegne tolerancer, når der arbejdes med wireframe-elementer, hvilket giver brugeren mere kontrol og synlighed. Desuden er der blevet tilføjet søge- og filtreringsmuligheder efter PMI til Structure Tree, hvilket giver mere kontrol over elementerne i modellen.

Structure Tree Designer HEXAGON

Easy creation of workplanes

Oprettelse af workplanes er blevet nemmere end nogensinde før. Du skal blot klikke på workplane-widget i nederste venstre hjørne af grafikområdet for at oprette et nyt workplane. Brugere kan gøre dette når som helst, uanset om de allerede kører en kommando eller ej.

Dette gør det nemt at oprette eller ændre geometri korrekt hver gang. Derudover er selve kommandoen, ”create Workplane” blevet forbedret for at gøre det lettere at oprette Workplanes på de relevante endepunkter af cylindriske eller drejede dele.

Workplane Designer HEXAGON

Reverse engineering enhancements

De dedikerede Reverse Engineering-værktøjer og generelle CAD-funktioner til Reverse Engineering er blevet forbedret for at skabe en mere kraftfuld, strømlinet og brugervenlig løsning. Beregningerne er hurtigere, grafikken er bedre, og mange kommandoer understøtter nu fragmenterede datasæt bedre. Indlæs og rediger flere clouds samtidigt, generer overflader og solider fra rørformede net automatisk, og opret automatisk friformede overflader hurtigere og i bedre kvalitet ved hjælp af den nye overflademetode: Feature lines, i kommandoen til overflader med et enkelt klik.

Advanced surfacing

Den avancerede kommando til surface trimming, rediger boundaries, er nu en mere automatisk løsning. Det har altid været hurtigt at trimme overflader eller flader til mindre boundaries og har kun krævet få brugerinput, men nu er det lige så hurtigt at udvide faces og surfaces til diverse boundaries. Dette gør surface repair og trimning meget hurtigere, og det kræver færre brugerinput for at opnå de ønskede resultater.

Sheet metal enhancements

Ud over nye Hjørne udskæringsmetoder er den måde, hvorpå udskæring af hjørner tilføjes til en Sheet metal part, blevet forbedret. Når du tilføjer Gravering til en part, vælges destinationsfladen automatisk, hvilket sparer ekstra trin i processen. Når der arbejdes med en Assembly, er processen med at indstille materialeformer blevet forbedret ved automatisk at skjule parts med properties, og resultaterne af dette arbejde kan eksporteres til en Manufacturing Pack, som indeholder DXF-filer af de udfoldede dele og liste over udfoldede emner som en CSV-fil.

Relaterede nyheder