Nu kan du bruge SOLIDWORKS til dine hobbyprojekter

3DEXPERIENCE SOLIDWORKS for Makers er tilgængeligt til personlig brug og giver nye måder at designe, dele og samarbejde på

Sidder du med en lille Ole-opfinder eller Georg Gearløs i maven, har Dassault Systémes SOLIDWORKS nu en Lille Hjælper til dig i form af 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS for Makers. Det er mere en Stor end en Lille Hjælper, da du som hobbyist nu kan få adgang til verdens bedste konstruktion- og designværktøj til en pris der er billigere end dit månedlige Netflix-abonnement.

Med 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS for Makers får du blandt andet 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS Professional – som de fleste kender som SOLIDWORKS Professional –  ligesom du får adgang til 3DEXPERIENCE platformen og næste generations konstruktions- og designværktøjer i form af 3D Creator og 3D Sculptor, som begge fungerer 100% online og kan tilgås direkte fra din webbrowser.

Hvis du gerne vil vide mere om 3DEXPERIENCE platformen, får du en kort introduktion i videoen herunder:

Hvad får du med 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS For Makers?

For det første får du adgang til 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS Professional , der indeholder en lang række professionelle værktøjer til konstruktion, design og simulering.

Derudover får du med 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS For Makers også adgang til værktøjet 3D Creator, der er et klassisk CAD-værktøj, som hjælper dig med at lave præcise 3D-modeller af dine hobbyprojekter.

Endelig får du også mulighed for at bruge værktøjet 3D Sculptor, hvor du kan arbejde med dobbeltkrumme overflader og organiske former.

Udover effektive og intuitive konstruktions- og designværktøjer bliver du med 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS For Makers også en del af et online fællesskab bestående af passionerede hobbyister som dig selv. Her kan du få gode råd til din designproces, ligesom du kan dele dine projekter med andre brugere verden over.

I videoen herunder kan du se hvad den canadiske virksomhed Hacksmith Industries har fået ud af bruge 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS For Makers:

Er du klar til at komme i gang med dine hobbyprojekter?

Inden du går i gang, er der nogle ting, du skal være opmærksom på. 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS For Makers er til hobbyister og private/personlige projekter, dvs. at de konstruktioner/filer du designer i 3DEXPERIENCE Maker ikke må bruges til kommerciel brug.  Derfor vil dine filer ligesom på skole- og studenterversionerne blive forsynet med vandmærke der indikerer at disse er lavet i en 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS For Makers version. Skulle disse filer ved en fejl helt eller delvist indgå i en kommerciel konstruktion vil alle filer blive forsynet med dette vandmærke og det vil ikke være til at fjerne igen.

Derfor vil vi kraftigt fraråde, at du tager dine arbejdsfiler med hjem og bruger dem i 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS For Makers.

Skulle du rende ind i problemer kan du få hjælp via Makers Community Support.

3DEXPERIENCE SOLIDWORKS Professional bliver installeret via 3DX-platformen og kan ikke installeres på en PC hvor der allerede er installeret en kommerciel SOLIDWORKS.

Er dine kundskaber til SOLIDWORKS begrænsede eller lidt rustne, kan det være en god idé at tage et kursus for at komme godt i gang med produktet. Hos Edge-Team tilbyder vi både fysiske kurser og et online eCADEMY, hvor du kan dykke ned i funktionerne i SOLIDWORKS.

Hvis du føler dig klar til at komme i gang med dine projekter i SOLIDWORKS, kan du starte med at designe her.

Er du en entreprenør eller start-up virksomhed?

Hvis du er en startup virksomhed, er 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS for Makers ikke det rigtige værktøj for dig. Her har Dassault Systèmes SOLIDWORKS til gengæld skræddersyet en pakke til dig som hedder 3DEXPERIENCE WORKS For Startups. Har du yderligere spørgsmål til denne pakke er du altid velkommen til at henvende dig hos os.

Relaterede nyheder