5 webinarer der dækker alt om SOLIDWORKS Simulation

Michael P. Skytte
Application Engineer

Michael P. Skytte

Vi glæder os til at dele alle de nyheder, der altid følger med, når SOLIDWORKS lancerer den nye version, og indtil da kan vi invitere dig til 5 webinarer af SOLIDWORKS, der dækker alt omhandlende Simulation:

For dig, der gerne vil vide lidt mere om at opsætte og køre en simulation i SOLIDWORKS

Simuleringer er virkelig nyttige til at designe bedre produkter, selvom mange SOLIDWORKS-brugere ikke er klar over fordelene, der kun kræver enkle færdigheder.

Med SOLIDWORKS Simulation har du fingrene om et omfattende analyseværktøj, som giver dig god og vigtig indsigt i din designproces – tidligt og effektivt.

SOLIDWORKS vil gerne invitere dig til 5 webinarer, hvor du bliver introduceret til SOLIDWORKS Simulation. Har du ikke mulighed for at deltage til et webinar live? Bare rolig, så længe du tilmelder dig webinaret, så sender SOLIDWORKS dig et link til webinaret on-demand, så snart webinaret er afholdt.

SOLIDWORKS Simulation 2023 kommer med mange nye forbedringer

Inden længe lancerer SOLIDWORKS den nye version, hvilket betyder at SOLIDWORKS Simulation 2023 bliver tilgængelig også. Her er blot et par af de mange forbedringer, du får med SOLIDWORKS Simulation 2023:

  • Klæb flader i ekstreme vinkler, som ikke har kontakt, til hinanden med sammenlimede kontakter, der er mere fleksible end nogensinde før.
  • Gør analyse nemmere, og gør kørselstiden hurtigere med connectoren til forbindelsesstangen, der nu fås til ikke-lineære statiske og dynamiske studier.
  • Find hurtigere et optimeret design ved at justere kontaktstivheden for at opnå hurtigere problemløsning ved kørsel af indledende undersøgelser eller flere analyser.

 Se, hvordan SOLIDWORKS Simulation 2023 digitalt tester dine produkter ved virkelige anvendelser hurtigere og mere effektivt i videoen her hos SOLIDWORKS.

Relaterede nyheder