5 fordele, som en finansieringsløsning hos Edge-Team tilbyder

Ken Nicolai Ingstrup
Administrerende Direktør

Ken Nicolai Ingstrup

En finansieringsløsning skaber flere fordele, og Edge-Team kan være en vigtig partner i sådan en løsning. I dette blogindlæg giver vi et indblik i de 5 største fordele i vores optik.

Mange virksomheder ønsker at finde ud af, hvordan de kan anskaffe den teknologi og det udstyr, de har brug for, for at vækste i et komplekst marked samt blive mere effektive og konkurrencedygtige.

Finansiering kan være et værktøj hertil.

Hvorfor kan en finansieringsløsning være en god idé?

Finansieringsløsninger, der tilpasser betalinger til forretningsfordelene og udjævner virksomhedens likviditet, er en vigtig faktor for at få adgang til den rigtige teknologi – uanset, om det drejer sig om nyt udstyr, opgradering af eksisterende aktiver eller digitalisering.

Derfor har vi samlet 5 gode grunde til, hvorfor man kan vælge at finansiere sin næste investering hos Edge-Team:

  1. 100 % fleksibel finansiering
  2. Omkostninger tilpasses indtægter
  3. Enkle og lettere prognoser
  4. Stærke kreditgrænser
  5. Praktiske fordele

1. 100 % fleksibel finansiering

Til forskel fra banklån tilbyder en finansieringsløsning hele investeringen – hardware, software, konsulentydelser, uddannelse … alt kan finansieres i én pakke. Mens de fleste banker yder kortfristede lån (ofte 12-36 måneder), tilbyder Edge-Team finansieringsvilkår fra 12 måneder og helt op til 72 måneder.

2. Omkostninger tilpasses indtægter

I stedet for at betale hele udgiften til udstyret på én gang betaler kunderne, efterhånden som de bruger udstyret. Dette forbedrer cashflowet i virksomheden og giver plads til nye, nødvendige investeringer.

3. Enkle og lettere prognoser

Faste afbetalinger gør budgetteringsprocessen mere gennemsigtig og gør det lettere at lave prognoser for cashflowet.

4. Stærke kreditgrænser

Eftersom kreditgrænserne er uændrede, får virksomheden øget købekraft og slipper for at binde sin driftskapital. Finansiering kan desuden indebære skattemæssige fordele, da den bør bogføres som en driftsomkostning, som dermed er fradragsberettiget.

5. Praktiske fordele

En finansiering letter administrationen. Virksomheder kan samle udstyr, teknologi, vedligeholdelse, forsikring, ydelser og andre relaterede anskaffelsesomkostninger i én og samme aftale.

Hav større fokus på forretningsudvikling gennem en finansieringsløsning

”Organisationer, der bliver ved med at investere og har fokus på at udvikle deres forretning, har en tendens til at få større succes”

– Rasmus Pagh | Salgschef hos Edge-Team | 20 års erfaring inden for salg og forretningsudvikling

CAD sælger Rasmus fra Edge-Team

Eksperter inden for finansiering råder ofte virksomheder til at udvide deres finansieringskilder, men også til at finde alternative finansieringsudbydere, der ikke benytter de eksisterende kreditveje.

For at minimere den forhandlingskraft de pågældende finansieringsudbydere kan få ved at have stor indflydelse på virksomhedens cashflow, kan Edge-Team være en vigtig partner i dit næste CAD/CAM projekt, da vi gennem vores partnere kan tilbyde dig muligheden for at investere i CAD/CAM teknologi, udstyr, tilpasninger og digital transformation af virksomheden.

Det danner grundlag for en økonomisk bæredygtig rejse gennem en svag økonomisk periode sammen med fleksibilitet og modstandsdygtighed i forhold til at kunne navigere på mellemlang sigt.

Finansiering af den daglige drift skal gerne passe til din virksomhedens strategi og tilpasses din virksomheds likviditetsbudget. Langt de fleste virksomheder vil opleve perioder, hvor der opstår forskydninger mellem ind- og udbetalinger, og her kan vi hjælpe med kapital for at få budgettet til at gå op, og du kan komme hurtigere i gang med dine vigtige projekter.

Vil du høre mere om, hvordan vi hos Edge-Team kan hjælpe dig med at få finansieret dit næste CAD/CAM projekt, om end det er software eller træning, PDM systemopsætning eller noget helt fjerde?

Du kan kontakte os på enten tlf.: 70 200 392 og mail: info@edge-team.com.

Du kan også udfylde formularen på denne side for at høre mere om dine muligheder for en finansieringsløsning hos Edge-Team.

Relaterede nyheder