3DExperience World 2024 dag 1 

Michael P. Skytte
Application Engineer

Michael P. Skytte

Jeg håber, at mine små opdateringer fra 3DExperience World 2024, har din interesse. 🙂

Læs mere om SOLIDWORKS og 3DExperience.

Mandagen er dagen, hvor det helt store show bliver skudt i gang. Dagen starter med en General Session, hvor der bliver talt om, hvad der er sket i løbet af det sidste år, og hvad der er af planer for det kommende år.

Og traditionen tro bliver der røbet lidt om, hvad der kommer af nyheder i SOLIDWORKS 2025, og jeg kan ikke sige andet end, at Assembly Visualization Toolet får masser af gode forbedringer.  

General Session bliver efterfulgt af mange Breakout sessions, hvor der bliver nørdet på højeste niveau – problemer, udfordringer og løsninger bliver diskuteret. Masser af tips & tricks og dybdegående gennemgang af nye og gamle produkter. Lidt ligesom det, vi laver på ETUX; bare 9-10 gange større.  

Mandag aften er også aftenen, hvor alle med en CSWE-certificering mødes på et aften-event. Her mødes kun de helt store SOLIDWORKS nørder, og det er både brugere, partner og folk fra SOLIDWORKS, der deltager.

Skulle du på et tidspunkt have mulighed for at deltage på 3DExperience World, så husk at tage CSWE-certificeringen inden for eventet. Det er helt klart et besøg værd.

3DEXPERIENCE World billede-2-jpg

”Stay-Tuned” for day 2 af #3DXW24. Her bliver der igen løftet sløret for nogle SOLIDWORKS nyheder, der bliver nørdet endnu meget, og i aften skal alle, der deltager, ud til et stort aften-event.  

Relaterede nyheder