3DEXPERIENCE World 2022 – et virtuelt event

Michael P. Skytte
Application Engineer

Michael P. Skytte

Vi ser frem til et enormt spændende event i år! Hybrid-eventet giver alle mulighed for at deltage, uanset om man er med virtuelt eller til det fysiske event i Atlanta, GA.

Deltag gratis i det virtuelle event – tilmeld dig her.

Kom med til 3DEXPERIENCE World 2022 ­– en virtuel verden af viden!

I år foregår 3DEXPERIENCE World som en online begivenhed, så du kan deltage, uanset hvor i verden du sidder. Styrk dine CAD-evner med innovativ viden fra mere end 200 sessions, samt inspirerende keynotes, SOLIDWORKS certificeringer og en masse muligheder for networking.

Hvad kan du forvente af årets virtuelle 3DEXPERIENCE World?

Til 3DEXPERIENCE World er man altid sikker på at ”komme hjem” med en hel masse ny viden, samt udviklede evner og kompetencer – også selvom man er med fra skærmen derhjemme.

– Lær

Du kan selvfølgelig lære en masse og udvikle dine evner på årets 3DEXPERIENCE World. I år vil der være mere end 200 sessions og keynotes, hvor du kan forbedre dine evner! Der er sessions om alle programmer i 3DEXPERIENCE Works Portfolioen, så du kan blive bedre, uanset hvor du trænger til en hjælpende hånd.

Du får endda muligheden for at tage certificeringer!

Gå på opdagelse i de mange sessions, og find ud af, hvilke områder, du kan udvikle dig indenfor!

– Innovér

I løbet af de tre dage kan du blive inspireret af andre brugere og eksperter. Du kan høre fra både ledere i industrien og fra startups med vilde ideer. Du kan lære om og få ideer til, hvordan du kan optimere din virksomhed med løsninger til design, simulation, data management, produktion og meget mere.

Med ny viden og styrkede evner bliver du i stand til at innovere! Du vil sikkert også finde på løsninger til nogle af de problemer, du oplever i hverdagen.

– Connect og samarbejd

Uanset om du deltager virtuelt eller til det fysiske event i Atlanta, GA, kan du networke med en masse andre CAD-brugere og udveksle ideer og tips. 3DEXPERIENCE World 2022 samler designere, ingeniører, entrepreneurere og eksperter fra industrien for at diskutere de nyeste trends og tendenser i CAD-verden. Du kan connecte med tusindvis af CAD-brugere og eksperter fra industrien. Der er helt sikkert nogle, der kan give lidt inspiration til dine arbejdsgange!

– Nyd det!

Sidst men ikke mindst er 3DEXPERIENCE World 2022 et event, hvor du kan fordybe dig i din passion. Med viden, innovation og samarbejde kan du blive endnu bedre til det, du interesserer dig for. Vi er sikre på, at du står med en masse spændende oplevelser, når du lukker skærmen ned!

3DEXPERIENCE World 2022 finder sted d. 6.-9. februar 2022 – som et virtuelt event.

Det er gratis at deltage i det virtuelle event – tilmeld dig her.

Vi glæder os til at se dig!

Relaterede nyheder