Se hvordan det 5-akset emne er programmeret i EDGECAM

Vi har klippet en video sammen, hvor du kan se nærmere på de avancerede bearbejdningsmetoder vi kan køre i EDGECAM.

Se både Simultan fræsning og Barrel milling, i denne video på 12 minutter.

Optimer bearbejdningsprocessen for at øge effektiviteten og produktiviteten

EDGECAMS avancerede 5-aksede bearbejdningsmodul giver brugerne mulighed for at generere meget præcise og effektive værktøjsbaner til komplekse 3D-dele. Dette modul er specielt designet til at udnytte mulighederne i 5-akse CNC-maskiner, som er i stand til at bevæge skæreværktøjet langs fem forskellige akser samtidig.

En af de vigtigste fordele ved at bruge EDGECAM avancerede 5-akse-modul er muligheden for at bearbejde dele med komplekse geometrier, som det ville være vanskeligt eller umuligt at fremstille ved hjælp af traditionel 3-akse-bearbejdning. Softwaren er i stand til nøjagtigt at beregne de præcise bevægelser og orienteringer af skæreværktøjet, der er nødvendige for at producere den ønskede form og finish, selv på dele med buede eller vinklede overflader.

Ud over evnen til at håndtere komplekse geometrier giver det avancerede 5-akse-modul også brugerne mulighed for at optimere værktøjsbanen for at øge produktiviteten og forbedre overfladekvaliteten. Ved at tage hensyn til faktorer som værktøjsstørrelse og -form, materialeegenskaber og maskinens kapacitet er softwaren i stand til at generere værktøjsbaner, der minimerer antallet af nødvendige arbejdsgange og reducerer risikoen for værktøjsbrud eller andre problemer.

Alt i alt er EDGECAMS avancerede 5-akse-bearbejdningsmodul et kraftfuldt værktøj til fremstilling af dele af høj kvalitet med komplekse 3D-former. Det giver producenterne mulighed for at udnytte deres CNC-maskiners muligheder fuldt ud og optimere bearbejdningsprocessen for at øge effektiviteten og produktiviteten.