Få tilskud til grøn omstilling med SMV Grøn

Lis-Linette Knoth Grand
Marketing, Kommunikation & HR Manager

Lis-Linette Knoth Grand

Kontakt os om jeres muligheder for tilskud i dag på info@edge-team.com eller tlf.: 70 200 392. Du kan også udfylde formularen herunder.

Med SMV Grøn kan din virksomhed få tilskud til at implementere teknologier, der reducerer spild og øger effektiviteten i produktionen. Dette er især relevant for virksomheder, der ønsker at tage ansvar for miljøet, samtidig med at de forbedrer deres konkurrenceevne. Ved at investere i grønne CAD/CAM-løsninger kan din virksomhed være med til at fremme cirkulær økonomi og grøn omstilling, og vi står klar til at hjælpe jer med at udnytte disse muligheder fuldt ud.

Hvad er SMV Grøn?

SMV Grøn er en tilskudsordning, der tilbyder økonomisk støtte til virksomheder, der ønsker at tage skridt mod grøn omstilling. Programmet tilbyder tre forskellige tilskudsløsninger:

  1. Rådgivning
  2. Investering
  3. Kombination af rådgivning og investering

Lad os tage et kig på, hvordan du kan bruge SMV Grøn til at styrke din virksomheds bæredygtighed.

Med SMV Grøn kan din virksomhed få hjælp til at identificere og realisere potentialer for grøn omstilling. Dette kan bl.a. omfatte:

1. Afklaring af muligheder for at redesigne produkter, processer eller services for at reducere affald og genbruge restprodukter.

2. Udvikling af cirkulære forretningsmodeller og arbejdsgange.

3. Øget kapacitet og netværksskabelse med henblik på grøn omstilling og cirkulær økonomi.

4. Test af cirkulære løsninger for at vurdere potentialet for din virksomhed.

SMV Grøn kan også hjælpe din virksomhed med at investere i udstyr og software, der understøtter grøn omstilling. Du kan bl.a. få tilskud til:

  1. Certificeringer og miljømærkninger
  2. Nyt software og udstyr
  3. Test af eksisterende udstyr og produkter

Her hos Edge-Team ser vi store muligheder i at søge SMV Grøn til investeringer i teknologier som 3D printere, simulering, nesting-produkter som Radan og SWOOD. Et godt eksempel er SWOOD Nesting, som vi allerede har fået godkendt til SMV Grøn før. Med denne løsning kan virksomheder få tilskud til både SWOOD CAM og SOLIDWORKS, da de er nødvendige for at anvende SWOOD Nesting optimalt.


Kan SMV Grøn bruges til certificeringer?

Vi er opmærksomme på, at certificeringer også er en del af tilskudsmulighederne i SMV Grøn. Vi har ikke prøvet det endnu, men vi tænker det kunne være muligt igennem vores PDM-løsninger (PDM Standard, PDM Pro og 3DEXPERIENCE). PDM-systemer kan gøre det nemmere at genbruge eksisterende komponenter og produkter, hvilket mindsker miljøbelastningen og kan være et skridt på vejen mod certificering. For virksomheder, hvor certificering er påkrævet for at kunne markedsføre produkter, kan denne løsning være yderst relevant at prøve af.

Hvordan ansøger du om tilskud fra SMV Grøn?

Ansøgninger til SMV:Grøn kan indsendes i løbende ansøgningsrunder og er som følger:

  • 19. september 2024 – 23. oktober 2024
  • 24. oktober 2024 – 20. november 2024

Du kan læse mere om SMV Grøn på deres hjemmeside her, og vi vil meget gerne hjælpe dig med ansøgningsprocessen.

Vi har erfaring med at rådgive om de typer af projekter, der typisk bliver godkendt, og kan hjælpe med at skræddersy en ansøgning, der passer til din virksomheds behov og mål for grøn omstilling. Vi har allerede erfaring fra tidligere godkendelser, og vi står klar til at støtte dig hele vejen fra idé til implementering.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at søge SMV Grøn!

Med de rette løsninger kan din virksomhed opnå økonomiske besparelser, øge jeres bæredygtighed og få adgang til den nødvendige teknologi til fremtidens krav om grøn omstilling.

Relaterede nyheder

Dynelectro 3DEXPERIENCE

Derfor var 3DEXPERIENCE et godt valg for Dynelectro

Dynelectro tog fat i Edge-Team med et ønske om at finde et sted at gemme deres filer samtidig med et behov for automatisk nummer generering. Vi satte vores tekniker, Andreas, på opgaven. Der var ingen tvivl om at 3DEXPERIENCE platformen kunne være en løsning for Dynelectro.

Læs mere »