Webinar

What's New SOLIDWORKS 2025

Indhold af webinaret

Hvad er der nyt i SOLIDWORKS 2025, tænker du måske. Dette webinar indeholder en hurtig gennemgang af de kerne-nyheder, der er kommet i SOLIDWORKS 2025.

Du vil her ikke se nyheder for blandt andet SOLIDWORKS Electrical, Routing osv. Vi fokuserer på de grundlæggende SOLIDWORKS-funktioner og de nyheder, der kan anvendes og udnyttes af enhver SOLIDWORKS-bruger.

Om SOLIDWORKS

Med SOLIDWORKS 3D CAD får du alle de nyeste redskaber i ét samlet teknisk tegneprogram. Så kan du både konstruere og designe fremragende produkter nemt og effektivt samtidig med, at du reducerer tid og omkostninger. Det er én af de mest populære 3D CAD-pakker på markedet.

Ønsker du at spare tid ved dokumentation og arbejdstegninger, udvikle hurtigere og generelt optimere dine hverdagsrutiner, er SOLIDWORKS den rette løsning. 

De forskellige løsninger i SOLIDWORKS-porteføljen omfatter alle elementer i produktudviklingsprocessen. Oplev problemfrie, integrerede arbejdsgange med design, kontrol, bæredygtigt design, kommunikation og datastyring.

Område
Pris

Det er gratis at deltage – udfyld formularen

Dato

Onsdag d. 20/11-2024
Kl. 10.15 – 11.00

emil kristensen hos edge-team
UNDERVISER:

Emil Kristensen

Application Engineer