Webinar

Tips og tricks der gør dit daglige arbejde med SOLIDWORKS nemmere

Indhold af webinaret

I en travl hverdag kan det være svært at nå det hele, også når det kommer til at arbejde i SOLIDWORKS. Vi vil i dette webinar komme med små fif til SOLIDWORKS, der gør din dagligdag nemmere. Vi vil primært kigge på brugerfladen og hvordan du kan sætte SOLIDWORKS op, så du har lettere adgang til de værktøjer, du bruger mest.

Toolbar og CommandManager
Hvordan laver du dine egne faneblade i CommandManageren, og hvad skal der til for at tilføje værktøjer, du savner, til din short-cut-toolbar?

• Short-cut-keys
Tastaturgenveje er en måde at gøre dit arbejde hurtigere på; SOLIDWORKS har allerede en del af dem. Hvorfor er de sat, som de er, hvordan tilføjer du dine egne, og hvordan får du et hurtigt overblik over alle tastegenveje?

Design Library
Design Library er et sæt af parter, samlinger og features, der kan hjælpe dig med at nå dit mål hurtigere. Det er ikke altid, at de passer 100% til dine behov, så vi vil kigge på, hvordan disse kan tilrettes.

• Sample Files
Ofte leder vi efter et sæt af filer for at kunne afprøve forskellige funktioner; SOLIDWORKS indeholder et eksempel fil-bibliotek.

Open in SOLIDWORKS
Ved du egentlig, hvor meget du har åbent i SOLIDWORKS, når du arbejder? Det vil “Open in SOLIDWORKS” give dig svar på.

• Og meget mere…

Om SOLIDWORKS

Med SOLIDWORKS 3D CAD får du alle de nyeste redskaber i ét samlet teknisk tegneprogram. Så kan du både konstruere og designe fremragende produkter nemt og effektivt samtidig med, at du reducerer tid og omkostninger. Det er én af de mest populære 3D CAD-pakker på markedet.

Ønsker du at spare tid ved dokumentation og arbejdstegninger, udvikle hurtigere og generelt optimere dine hverdagsrutiner, er SOLIDWORKS den rette løsning. 

De forskellige løsninger i SOLIDWORKS-porteføljen omfatter alle elementer i produktudviklingsprocessen. Oplev problemfrie, integrerede arbejdsgange med design, kontrol, bæredygtigt design, kommunikation og datastyring.

Område
Pris

Det er gratis at deltage – udfyld formularen

Dato

Torsdag d. 4/4-2024
Kl. 10.15 – 11.00

michael skytte fra edge-team
UNDERVISER:

Michael P. Skytte

Application Engineer