Webinar

Implementering af DriveWorks - best practice

Indhold af webinaret

Implementering af en konfigurator, om det nu er en salgs- eller produktkonfigurator, kan være en udfordring, især når det er allerførste gang dette gøres. Der skal tænkes på forskellige områder:

3D-model og 2D-tegninger
Er de 3D-modeller, vi har nu, gode nok til en konfigurator, eller skal der laves nogle nye? Er de 2D-tegninger, vi har, fejlfrie? Produktionen vil gerne have, at vi foretager nogle ændringer, så det bedre kan bruges i produktionen.

Hvilke data skal generes
Skal en 3D-model bruges i f.eks. STEP eller IGES? 2D-tegninger til produktion og eventuelt DWG til laserskæreren. Skal konfiguratoren hente og levere data tilbage til ERP-systemet?

Brugerflade
Hvor skal oplysninger trækkes fra, og hvilke? Og hvordan sikres det, at disse oplysninger altid er up-to-date? Har virksomheden en branding, og dermed regler for hvilke farver, skrifttyper, knapper osv. der kan bruges?

• Intern eller/og ekstern
Hvem skal have adgang til konfiguratoren, og i hvilket omfang?

Projektforløb
Hvordan tester, godkender og frigiver vi konfiguratoren? Alt sammen er nogle af de spørgsmål, som vi vil forsøge at give nogle svar og vejledning på i dette webinar.

Om DriveWorks

Når dine konstruktioner er “same, but different” er DriveWorks et rigtig godt værktøj, hvor du med simple udfyldte specifikationer kan få tegningsmateriale og diverse dokumenter genereret automatisk og sendt ud til de ønskede personer med ét klik. Det kan tilgås i realtid.

Softwaren bruges af virksomheder til at opbygge deres egen design automatisering og online 3D-salgskonfiguratorløsninger. Med DriveWorks gør du det muligt for teknikere, salgsteams, distributører og kunder at designe, konstruere og konfigurere til ordrer på enhver enhed.

Område
Pris

Det er gratis at deltage – udfyld formularen

Dato

Onsdag d. 11/12-2024
Kl. 10.15 – 11.00

michael skytte fra edge-team
UNDERVISER:

Michael P. Skytte

Application Engineer