Webinar

Hvordan går du fra en browserbaseret salgskonfigurator med en 3D model til en interaktiv konfigurator?

Indhold af webinaret

Det kan være svært at formidle et produkt til en kunde, specielt når kunden selv har mulighed for at påvirke slutproduktet ved hjælp af en konfigurator.

Du kender sikkert udtrykket, at “et billede siger mere end 1000 ord”. Hvad vil du så sige til en 3D-model eller endda en interaktiv 3D-model, der både ændrer udseende, størrelse og farve baseret på egne valg, samtidig med at den kan bevæges, åbnes og lukkes?

Det er bare nogle af de få ting, vi vil kigge på i dette webinar, hvor vi vil se på, hvordan du med DriveWorks kan skabe en interaktiv 3D salgskonfigurator, hvor modellen skifter baseret på kundens valg.

Om DriveWorks

Når dine konstruktioner er “same, but different” er DriveWorks et rigtig godt værktøj, hvor du med simple udfyldte specifikationer kan få tegningsmateriale og diverse dokumenter genereret automatisk og sendt ud til de ønskede personer med ét klik. Det kan tilgås i realtid.

Softwaren bruges af virksomheder til at opbygge deres egen design automatisering og online 3D-salgskonfiguratorløsninger. Med DriveWorks gør du det muligt for teknikere, salgsteams, distributører og kunder at designe, konstruere og konfigurere til ordrer på enhver enhed.

Område
Pris

Det er gratis at deltage – udfyld formularen

Dato

Onsdag d. 22/5-2024
Kl. 10.15 – 11.00

mathias står for driveworks og konfigurator hos edge-team og confiq
UNDERVISER:

Mathias Kloch

Application Engineer