Webinar

Hvordan kan DriveWorks kommunikere med mit ERP-system?

Indhold af webinaret

Når der arbejdes med digital transformation, CPQ, salgs- og produktkonfigurator, er DriveWorks uundværlig. Med DriveWorks kan du sikre dig en “single-source-of-truth,” hvor data kun bliver skabt en gang og vedligeholdes og opdateres ét sted. For at sikre, at de data, DriveWorks anvender og skaber, kan anvendes flere steder, kan DriveWorks med fordel forbindes med dit CRM- og ERP-system.

I dette webinar vil vi kigge på, hvad udfordringerne kan være med dette, og hvad der skal tænkes over, når du forbinder dine konfiguratorer med resten af din virksomheds systemer.

Om DriveWorks

Når dine konstruktioner er “same, but different” er DriveWorks et rigtig godt værktøj, hvor du med simple udfyldte specifikationer kan få tegningsmateriale og diverse dokumenter genereret automatisk og sendt ud til de ønskede personer med ét klik. Det kan tilgås i realtid.

Softwaren bruges af virksomheder til at opbygge deres egen design automatisering og online 3D-salgskonfiguratorløsninger. Med DriveWorks gør du det muligt for teknikere, salgsteams, distributører og kunder at designe, konstruere og konfigurere til ordrer på enhver enhed.

Område
Pris

Det er gratis at deltage – udfyld formularen

Dato

Onsdag d. 9/10-2024
Kl. 10.15 – 11.00

michael skytte fra edge-team
UNDERVISER:

Michael P. Skytte

Application Engineer