Webinar

Hvad kan man mere i SOLIDWORKS?

(Add ins)

Indhold af webinaret

SOLIDWORKS er ikke kun SOLIDWORKS, og dermed mener vi core-SOLIDWORKS. Uanset hvilken pakke du har af SOLIDWORKS (Standard, Professional eller Premium), indeholder din SOLIDWORKS flere forskellige add-ins og værktøjer. I dette webinar vil vi kigge på, hvad mere SOLIDWORKS er og indeholder.

SOLIDWORKS PDM Standard
I en udviklingssituation er det vigtigt at kunne holde styr på både filer og deres iterationer/revisioner.

• FeatureWorks
At modtage filer fra andre CAD-systemer kan være en udfordring, hvis der skal ændres i geometrien. Med FeatureWorks kan modeller eller dele deraf gøres parametriske.

ScanTo3D
Scannere er efterhånden blevet så gode, at du nemt og hurtigt kan scanne et fysisk produkt og genbruge det i din 3D-model. ScanTo3D er SOLIDWORKS’ værktøj til at bringe disse ind i SOLIDWORKS.

SOLIDWORKS Design Checker
Hvordan sikrer din virksomhed sig, at alle overholder de designregler, alle skal arbejde under? Design Checker kan gennemløbe hele din konstruktion og fortælle dig, om din model kan “godkendes,” eller om der er konstruktionsændringer, der skal foretages i forhold til jeres designregler.

SOLIDWORKS Utilities
Utilities er en effektivt fremmende samling af værktøjer, som kan gøre livet som konstruktør nemmere.

• TolAnalyst
Tolerancekæder kan være en udfordring. Med TolAnalyst har du et værktøj, der kan fortælle dig, hvor du lægger den store tolerance, om det er plus/minus eller geometriske tolerancer.

Autotrace
Fra koncepttegning til sketch, brug Autotrace i SOLIDWORKS til at trace dine indscannede håndtegninger og brug dem direkte i SOLIDWORKS.

Om SOLIDWORKS

Med SOLIDWORKS 3D CAD får du alle de nyeste redskaber i ét samlet teknisk tegneprogram. Så kan du både konstruere og designe fremragende produkter nemt og effektivt samtidig med, at du reducerer tid og omkostninger. Det er én af de mest populære 3D CAD-pakker på markedet.

Ønsker du at spare tid ved dokumentation og arbejdstegninger, udvikle hurtigere og generelt optimere dine hverdagsrutiner, er SOLIDWORKS den rette løsning. 

De forskellige løsninger i SOLIDWORKS-porteføljen omfatter alle elementer i produktudviklingsprocessen. Oplev problemfrie, integrerede arbejdsgange med design, kontrol, bæredygtigt design, kommunikation og datastyring.

Område
Pris

Det er gratis at deltage – udfyld formularen

Dato

Onsdag d. 18/9-2024
Kl. 10.15 – 11.00

michael skytte fra edge-team
UNDERVISER:

Michael P. Skytte

Application Engineer