Webinar

Gratis uddannelse og redskaber til lærlinge og elever

Indhold af webinaret

Velkommen til vores webinar, der fokuserer på at give gratis uddannelsesmuligheder til lærlinge og elever inden for EDGECAM og relaterede områder. Vores agenda inkluderer:

  • Hvem kan deltage? Alle lærlinge og elever, der er interesseret i at udvide deres viden og færdigheder inden for produktionsindustrien, er velkomne til at deltage.

  • Hvad kan lærlinge og elever deltage i? Vi vil udforske et bredt udvalg af emner og kurser, der er tilgængelige for lærlinge og elever, herunder praktiske workshops, onlinekurser og interaktive træningssessioner.

  • Hvordan tilmeldes lærlinge og elever? Få praktiske oplysninger om, hvordan lærlinge og elever kan tilmelde sig vores uddannelsesprogrammer og kurser.

  • Gratis EDGECAM licens til lærlinge Vi tilbyder gratis EDGECAM-licenser til lærlinge, så de kan få praktisk erfaring med denne avancerede CAM-software.

  • Hvorfor gør vi det? Vi deler vores bestræbelser på at styrke fremtidige generationer af fagfolk inden for produktionsindustrien ved at tilbyde gratis uddannelse og ressourcer.

Tilmeld dig vores webinar og opdag, hvordan vi kan hjælpe med at forme fremtiden for produktionsindustrien ved at investere i uddannelse af lærlinge og elever.

Om vores lærlinge program

Som kunde hos Edge-Team har du mulighed for at få dine lærlinge uddannet i EDGECAM helt gratis med vores certificeringsprogram. Her bliver dine lærlinge en del af et tilrettelagt program, der er designet af CAM-specialister til at give dem de bedste forudsætninger for at blive eksperter indenfor deres valgte område – og den viden, de tilegner sig, kan de bruge i jeres virksomhed.

Fordelene ved certificeringsprogrammet er blandt andet, at:

Område

RÅDGIVNING

Pris

Det er gratis at deltage – udfyld formularen

Dato

Tirsdag d. 19/06-2024
Kl. 13.30 – 14.00

Kom rigtig i gang med SOLIDWORKS underviser Nils S. Andersen
UNDERVISER:

Nils S. Skott

Area Sales Manager