Webinar

SMV Digital – tilskud til optimering, automatisering, sikkerhed og opkvalificering

Indhold af webinaret

Vil du vide mere om, hvordan du søger tilskud på op til 100.000 kr. i de kommende SMV:Digital tilskudspuljer? Så deltag i vores webinar, hvor vi gennemgår alle kravene og giver gode råd til din ansøgning til fremtidige puljer.

Dette webinar er designet til SMV’er (små og mellemstore virksomheder), der ønsker at optimere deres CAD/CAM-løsninger og samtidig drage fordel af tilskudsmuligheder.

Vi vil snakke om følgende emner på webinaret:

  1. Hvem kan få tilskuddet? Vi afklarer kvalifikationskriterierne og hvilke virksomheder der er berettigede til tilskuddet.
  2. Hvad kan man få tilskud til? Vi dykker ned i de specifikke områder inden for CAD/CAM-løsninger, som tilskuddet kan dække.
  3. Hvor meget tilskud kan man få, og hvornår er puljerne? Vi undersøger tilskudsbeløbene og giver indsigt i, hvornår tilskudspuljerne typisk er tilgængelige.
  4. Hvilke omkostninger har virksomheden? Vi analyserer de involverede omkostninger og hvordan tilskuddet kan hjælpe med at minimere dem.
  5. Hvad er processen, og kan man få hjælp til det? Vi gennemgår trinene i ansøgningsprocessen og deler ressourcer og værktøjer til at lette processen for virksomheder.

Deltag i vores webinar for at få klarhed over, hvordan din virksomhed kan drage fordel af digitale tilskud til CAD/CAM løsninger og styrke din konkurrenceevne. Tilmeld dig nu for at sikre din plads!

Om SMV Digital tilskudspuljer

Den 6. maj 2024 lancerer SMV:Digital en ny tilskudspulje, hvor din virksomhed kan ansøge om op til 100.000 kr. i tilskud til privat rådgivning. Dette tilskud er designet til at hjælpe din virksomhed med at udnytte de data, som I allerede indsamler og har lagret, og bringe dem mere effektivt i spil i jeres produkter, services og forretningsmodeller.

Ønsker du at lære mere om ansøgningsprocessen? Så deltag i vores infowebinar, hvor vi vil gennemgå alle kravene og give gode råd til din ansøgning.

For at være berettiget til tilskuddet på 100.000 kr. skal din virksomhed blandt andet have haft mindst 3 årsværk i den seneste afsluttede regnskabsperiode. Du kan læse alle kravene på vores hjemmeside.

Tilmeld dig vores webinar i dag for at få alle de nødvendige oplysninger til at søge om dette værdifulde tilskud og kickstarte din virksomheds digitale transformation.

Område

Rådgivning

Pris

Det er gratis at deltage – udfyld formularen

Dato

Tirsdag d. 30/4-2024
Kl. 12.45 – 13.15

Kom rigtig i gang med SOLIDWORKS underviser Nils S. Andersen
UNDERVISER:

Nils Skott

Area Sales Manager