.

Radan: Radtube

Radtube minimerer ikke kun programmeringstiden – den endelige skære-vej bliver også langt mere effektiv med Radtube, hvilket sparer tid på maskinen

RADAN hos Edge-Team førende PC-baserede CAD/CAM-løsninger til pladebearbejdningsindustrien.

Rørskæringssoftware til multiakset og roterende skæremaskiner

Multiakset laser teknologi for tubeformede komponenter. Radtube er et industri ledende CAD/CAM lasersystem indenfor multiakset og roterende skæremaskiner. Det er udviklet specifikt til rørskærings industrien. Det brugervenlige og intuitive program gør det nemt at definere rør eller sektioner parametrisk ud fra et bibliotek af standard former, hvorefter profiler og skæreåbninger defineres.

Når du bruger Radtube formindsker du programmeringstiden markant, men ikke nok med det: også den endelige skære-vej vil være langt mere effektiv, hvilket sparer yderligere tid på maskinen, når du rørskærer. Tilføj så de omfattende simuleringer og korrekturredskaber, og du har et system, der effektiviserer dag-til-dag produktionen, reducerer dyre fejl og udrydder behovet for tør-løber kørsel. Radtube er specielt udviklet til rørskæring.  

Vores

Kundeudtalelser

Features

Et hurtigt overblik over mulighederne i Radtube til rørskæring

... og mange flere!

Omfattende udvalg af CAD brugerflader

Radtube kommer med et omfattende udvalg af integrerede CAD fil-oversættere, der tillader direkte import af CAD tegninger i deres oprindelige form eller som branchestandarder, såsom IGES, STEP og DXF. Systemkonfiguration kommer med interfaces til DXF, AutoCAD DWG, Inventor, VISI, SOLIDWORKS, SolidEdge, IronCad og Solid IGES. Der er også mulighed for følgende oversættere: CATIA V4, CATIA V5, Unigraphics, Pro Engineer, VDA og STEP. Radtube kan vise CAD data som 3D modeller, solider og overflader eller en kombination af begge. Faste solider anvendes som kilden for alle skære-veje i programmering og proces-simulering.

radan skæring
Radtube eksempel

Bibliotek af standard rørsektioner

Radtube leverer et bibliotek af parametriske rørsektioner, der forenkler oprettelsen af rørets materiale når det skal skæres. Hvis en egnet sektion ikke findes, er der en “Frit format mulighed”, også kaldet Free Form, som bruges til at skabe den specielle form sektion. Free Form rørsektioner kan også skabes udfra biblioteket af standard rørsektioner. Hvis ingen af disse sektioner er egnet, kan man bruge de integrerede CAD-værktøjer til at skabe sin egen special rørsektion. Alle modeller i Radtube sker i 3D.

På samme måde som Radtube har et bibliotek af rørsektioner, kan Radtube leverer et bibliotek af parametriske hulforme, igen med mulighed for at definere “frit format” forme; så specialiserede fælles funktioner såsom duck tails, clips og centrale huller nemt kan tilføjes.

Produkteksempler

Radtube minimerer ikke kun programmeringstiden, den endelige skære-vej vil blive langt mere effektivt, hvilket sparer tid på maskinen

Produktvideoer

Få indblik i produktets funktionalitet

RADAN 3D
Radtube
Radbend

Yderligere informationer

Se de mange fordele ved RADAN!
Tilmeld dig kursus i RADAN
Arbejd hjemme fra i RADAN
Portræt Thomas
Application Engineer, B.Sc.Me.

THOMAS HOUGAARD SKIPPER