.

SOLIDWORKS PDM

På et kursus i SOLIDWORKS PDM får du en grundlæggende viden om at administrere filer i SOLIDWORKS PDM og bliver fortrolig med at arbejde i et PDM-system.

Du vil blandt andet lære om filstruktur, filreferencer og filers association til hinanden, og hvordan et flerbruger-miljø kan styres. Hvis din virksomhed overvejer at anvende SOLIDWORKS PDM, er dette kursus en nødvendighed for at komme godt i gang med brugen af det. Du vil komme til at kunne arbejder sikkert og effektivt med dine dokumenter internt i virksomheden. Kurset er et 1 dags kursus fra kl. 9:00 til 15:00.
  • Introduktion til workflows
  • Revisioner og versioner
  • Check in/Check out
  • Filreferencer og konfigurationer
  • Brug af dokumentkort, serienumre og skabeloner
  • Søgemuligheder og søgefavoritter

Øvelser og opgaver

Der vil være flere forskellige opgaver og øvelser, der alle repræsenterer typiske design- og modelleringsopgaver. Da hver deltager arbejder forskelligt og der kan være forskellige niveauer af erfaring, sørger vi for, at alle kan følge med og at der er tid til spørgsmål.

Udbytte

At du får en grundlæggende viden om at administrere filer i SOLIDWORKS og du bliver fortrolig med at arbejde i et PDM-system.

Undervisningsform

Kurset er af højt fagligt niveau og med praksisnær undervisning. Undervisningen er opgavebaseret træning. Hvor vi fokuserer på funktionerne i softwaren, vi ser på processen og proceduren, der vil hjælpe dig med at løse en opgave. Gennem færdiggørelse af de forskellige designopgaver kommer du til at lære de nødvendige kommandoer, indstillinger og menuer.

Kursusmateriale

Undervisningsmaterialet er en bog udgivet af SolidWorks (på engelsk) med forskellige arbejdsopgaver i. Bogen er inkluderet i prisen og udleveres ved kursusstart.

Forudsætninger for deltagelse

For at du får størst udbytte af kurset er det vigtigt at du har erfaring med SOLIDWORKS. Du har kendskab til Microsoft Windows operativsystem.
Pris
4.950 DKK ex. moms.
Varighed
1 dag
Edge-Team medarbejder snakker i telefon
Mangler du svar?

Så kontakt os, og lad os hjælpe dig hele vejen i mål med dine kursus-ønsker.

Tilmelding

Kurset afholdes efter behov – kontakt Edge-Team for yderligere info.