.

SOLIDWORKS Essentials

SOLIDWORKS Essentials giver dig en grundig gennemgang af de grundlæggende funktioner i SOLIDWORKS. Kurset giver maksimal effektivitet og produktivitet for alle SOLIDWORKS-brugere, både for nye SOLIDWORKS-brugere og erfarne brugere af andre CAD-systemer.

Du vil på kurset SOLIDWORKS Essentials arbejde med parter og assemblies. Underviseren vil undervejs give dig nyttige tips og tricks, så du er klædt godt på til at arbejde selvstændigt videre. Kurset er et 3 dages kursus fra kl. 9:00 til 15:00.
  • Basic Sketching
  • 3D modeling
  • Editing
  • Essential Drawings
  • Configurations
  • Assembly modeling

Øvelser og opgaver

Der vil være flere forskellige opgaver og øvelser, der alle repræsenterer typiske design- og modelleringsopgaver. Da hver deltager arbejder forskelligt og der kan være forskellige niveauer af erfaring, sørger vi for, at alle kan følge med og at der er tid til spørgsmål.

Udbytte

Formålet med kurset er at give kursisten en grundig gennemgang af de grundlæggende funktioner i SOLIDWORKS.

Undervisningsform

Kurset er af højt fagligt niveau og med praksisnær undervisning. Undervisningen er opgavebaseret træning. Hvor vi fokuserer på funktionerne i softwaren, vi ser på processen og proceduren, der vil hjælpe dig med at løse en opgave. Gennem færdiggørelse af de forskellige designopgaver kommer du til at lære de nødvendige kommandoer, indstillinger og menuer.

Kursusmateriale

Undervisningsmaterialet er en bog udgivet af SolidWorks (på engelsk) med forskellige arbejdsopgaver i. Derudover også en mappe med tillæg. Begge dele er inkluderet i prisen og udleveres ved kursus start.

Forudsætninger for deltagelse

For at deltage i dette kursus skal du have erfaring med Windows, kendskab til mekanisk design (evt. kendskab til andre 3D-CAD-systemer) og til Microsoft Windows. Du kan med fordel have afsluttet ”SOLIDWORKS Tutorials” Lektion 1-3, som kan findes i ”Hjælp” – menuen i SOLIDWORKS.
Pris
10.950 kr. ex. moms.
Varighed
3 dage
Edge-Team medarbejder snakker i telefon
Mangler du svar?

Så kontakt os, og lad os hjælpe dig hele vejen i mål med dine kursus-ønsker.

Tilmelding