.

SOLIDWORKS Assembly Modeling

Det er afgørende i den tidlige konstruktionsproces at du kan evaluere dine assemblies for at kunne finde og rette fejl. På et kursus i SOLIDWORKS Assembly Modeling lærer du, at lave assemblies ved at indsætte og sammensætte komponenter og derefter analysere resultatet.

Du vil blandt andet komme til at arbejde med Top-Down modeling samt konfigurationer og designtabeller. Efter dette kursus vil du være klædt på til at gå videre med et af vores mere specialiserede SOLIDWORKS kurser. Kurset er et 3 dages kursus fra kl. 9:00 til 15:00.
  • Mate teknikker
  • Top-down opbygning af assemblies
  • Brug af konfigurationer med assemblies
  • Display states
  • Assembly editing
  • Layoutbaserede samlingskonstruktioner
  • Håndtering af store samlinger

Øvelser og opgaver

Der vil være flere forskellige opgaver og øvelser, der alle repræsenterer typiske design- og modelleringsopgaver. Da hver deltager arbejder forskelligt og der kan være forskellige niveauer af erfaring, sørger vi for, at alle kan følge med og at der er tid til spørgsmål.

Udbytte

Du får et grundigt indblik i de mere avancerede funktioner og metoder i SOLIDWORKS. Efter kurset vil du hurtigt og effektivt være i stand til, at kunne udføre interference og kolitionstest. Opbygge eksploderede views med animationer og overføre sådanne til e-Drawings. Det vil sikre bedre kommunikation med kunder, leverandører, produktion etc.

Undervisningsform

Kurset er af højt fagligt niveau og med praksisnær undervisning. Undervisningen er opgavebaseret træning. Hvor vi fokuserer på funktionerne i softwaren, vi ser på processen og proceduren, der vil hjælpe dig med at løse en opgave. Gennem færdiggørelse af de forskellige designopgaver kommer du til at lære de nødvendige kommandoer, indstillinger og menuer.

Kursusmateriale

Undervisningsmaterialet er en bog udgivet af SolidWorks (på engelsk) med forskellige arbejdsopgaver i. Bogen er inkluderet i prisen og udleveres ved kursusstart.

Forudsætninger for deltagelse

For at du får størst udbytte af kurset er det en fordel, at du har deltaget på de andre grundlæggende SOLIDWORKS kurser (SOLIDWORKS essentials) samt har erfaring med produktudvikling og Microsoft Windows.
Pris
10.950 DKK ex. moms.
Varighed
3 dage
Edge-Team medarbejder snakker i telefon
Mangler du svar?

Så kontakt os, og lad os hjælpe dig hele vejen i mål med dine kursus-ønsker.

Tilmelding

Kurset afholdes efter behov – kontakt Edge-Team for yderligere info.