.

EDGECAM Strategy Manager

I Strategy Manager lærer du at opbygge strategier til automatisk programmering, som kan bruges igen og igen på forskellige emner.

Strategy Manager kan optimere din programmeringstid væsentligt, og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser i forhold til regler og undtagelser i strategierne. Det er fx muligt at fræse lommer med en specifik fræser, som er valgt ud materialetype, huldiameter eller noget helt tredje. Kurset er et 2 dags kursus fra kl. 9:00 til kl. 15:30.
  • Strategier til automatisk bearbejdning
  • Regler og beslutninger
  • Intelligent værktøjsvalg

Øvelser og opgaver

Vi kigger først på Planning Board og de standard strategier, som allerede ligger i EDGECAM, hvor du lærer, hvordan du tilføjer disse strategier på features både manuelt og automatisk. Vi kommer omkring selve opbygningen af Strategy Manager og starter med nogle simple strategier.

Udbytte

Formålet med kurset er at give den grundlæggende viden og redskaber til at kunne oprette og tilrette avancerede strategier.

Undervisningsform

Kurset vil foregå med maks seks kursister, som hver får en computer til at lave opgaverne fra undervisningsmaterialet. Opgaverne vil step by step føre dig igennem EDGECAMs standard cyklusser. Opgaverne vil blive udført på 3D-solider, som vi ser hos de fleste virksomheder.

Kursusmateriale

Undervisningsmaterialet du får udleveret er lavet af HEXAGON, som er udvikler af produktet. Materialet vil være på engelsk, men undervisningen foregår på dansk.

Forudsætninger for deltagelse

For at deltage i dette Strategy Manager har du grundlæggende styr på EDGECAM og har deltaget i det kursus, der er tilsvarende til den licens, du bruger til hverdag.
Pris
7.500 DKK ex. moms.
Varighed
2 dage
Mangler du svar?

Så kontakt os, og lad os hjælpe dig hele vejen i mål med dine kursus-ønsker.

Tilmelding

Vores support-team sidder klar!

KONTAKT OS

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.