.

EDGECAM Essential Turning

I Essential Turning kommer vi igennem de mest basale bearbejdninger i EDGECAM, så du kan bearbejde 2-akset drejning.

Når man bearbejder i EDGECAM skal man kunne importere en 3D-solid, tilføje stock, positionere emnet korrekt og tilføje værktøjsbaner. For nogen er det at arbejde i 3D-solider en ny oplevelse i forbindelse med bearbejdning, og vi starter derfor fra bunden med de helt basale processor. Kurset er et 2 dags kursus fra kl. 9:00 til kl. 15:30.
  • Solider i EDGECAM
  • Automatisk feature finder
  • Opbygning af værktøjsdatabase (Nye værktøjer)
  • Automatisk-, semiautomatisk og manuel bearbejdning
  • Gennemgang af alm. drejefunktioner (rough-/finnish turn, Rough-/finnish groove & threading)
  • Gennemgang af hul-/borefunktioner
  • Simulering af program
  • Generering af NC-koder

Øvelser og opgaver

Opgaverne tager udgangspunkt i at du aldrig har haft EDGECAM åbent eller prøvet at bruge et CAM-produkt før. Du vil få vist hvordan du navigerer rundt, indsætter part, stock og skruestik samt lægger værktøjsbaner på dit emne. Til sidst kan NC-koderne genereres, som vil kunne bruges på CNC-maskinen.

Udbytte

Formålet med kurset er at give de grundlæggende redskaber til at kunne bearbejde en part på egen hånd hjemme i virksomheden med de mest normale cyklusser.

Undervisningsform

Kurset vil foregå med maks seks kursister, som hver får en computer til at lave opgaverne fra undervisningsmaterialet. Opgaverne vil step by step føre dig igennem EDGECAMs workflow og mest basale cyklusser. Opgaverne vil blive udført på 3D-solider, som vi ser hos de fleste virksomheder.

Kursusmateriale

Undervisningsmaterialet du får udleveret er lavet af HEXAGON, som er udvikler af produktet. Materialet vil være på engelsk, men undervisningen foregår på dansk.

Forudsætninger for deltagelse

For at deltage i dette essential kursus kræver det blot at du har forståelse for, hvordan en CNC-maskine virker. Erfaring med eller forståelse for CAM-programmering kan være en fordel, men ikke en nødvendighed, da undervisningen tager udgangspunkt i laveste fællesnævner. Du skal også have kendskab til Microsoft Windows.
Pris
7.500 DKK ex. moms.
Varighed
2 dage
Edge-Team medarbejder snakker i telefon
Mangler du svar?

Så kontakt os, og lad os hjælpe dig hele vejen i mål med dine kursus-ønsker.

Tilmelding

Kurset afholdes efter behov – kontakt Edge-Team for yderligere info.