.

EDGECAM Designer

På kurset ’EDGECAM Designer’ får du en introduktion til de mange muligheder der er for at ændre på, og arbejde med de modeller man skal benytte til sin senere programmering i EDGECAM. Kurset henvender sig derfor til dig der til dagligt arbejder med EDGECAM, og har behov for at rette lidt på de modeller du skal bruge i din produktion.

Kurset henvender sig til brugere i Edgecam der har behov for at rette i de filer der benyttes programmering. Man vil lære at navigere rundt i programmet, og ændre geometri, som f.eks. at tilføje/fjerne huller, rundinger eller på anden måde manipulere med modellen. På kurset bliver man også vist hvordan man i Designer kan bygge sin egen 3D-model op fra bunden, og lave 2D-tegninger til værkstedet, med målsætning og tolerancer. Kurset er et 2 dages kursus fra kl. 9:00 til 15:00.
  • Gennemgang af programmets menuer & Interface 
  • Direct Modelling 
  • Solids 
  • Wireframe 
  • 2D Drawings 
  • Work Planes 
  • 2D-3D 
  • Sheet Metal 
  • Multi Bodied Solids 

Øvelser og opgaver

Der vil være en række forskellige opgaver knyttet til de enkelte kapitler i undervisningsmaterialer, med overskrifter som følgende:

Udbytte

Formålet med kurset er at give kursisten en grundig gennemgang af de grundlæggende funktioner i EDGECAM Designer.

Undervisningsform

Kurset er af højt fagligt niveau og med praksisnær undervisning. Undervisningen er opgavebaseret træning. Hvor vi fokuserer på funktionerne i softwaren, vi ser på processen og proceduren, der vil hjælpe dig med at løse en opgave. Gennem færdiggørelse af de forskellige opgaver kommer du til at lære de nødvendige kommandoer, indstillinger og menuer.

Kursusmateriale

Udleveres til kurset i form af vejledninger skrevet på Engelsk, samt PC’er til brug under hele undervisningen.

Forudsætninger for deltagelse

For at deltage i dette kursus skal du have erfaring med at benytte en Windows PC. Designer er et separat program fra EDGECAM, og det er derfor ikke nødvendigt at have særligt kendskab til dette.
Pris
9.995 DKK ex. moms.
Varighed
2 dage
Edge-Team medarbejder snakker i telefon
Mangler du svar?

Så kontakt os, og lad os hjælpe dig hele vejen i mål med dine kursus-ønsker.

Tilmelding

Kurset afholdes efter behov – kontakt Edge-Team for yderligere info.