.

EDGECAM 5 Axis Simultan bearbejdning

I EDGECAM 5 Axis Simultan bearbejdning lærer du at bearbejde 4-5 akset simultan bearbejdning.

Med en EDGECAM5 Axis Simultan bearbejdnings licens får du mulighed for at bearbejde 4-5akset simultan, hvor kurset vil komme igennem de nye cyklusser. Kurset er et 2 dags kursus fra kl. 9:00 til kl. 15:30.
  • Four Axis Rotary
  • Five Axis Blend Between
  • Five Axis Swarf Five Axis Curve Five Axis Finishing
  • Five Axis Milling cycle

Øvelser og opgaver

Opgaverne tager udgangspunkt i, at du erfaren bruger af EDGECAM. Du vil få opgaver der kommer igennem de nye cyklusser med tilhørende simulering og generering af NC-koder, i forbindelse med simultanbearbejdning.

Udbytte

Formålet med kurset er at give de nødvendige redskaber til at kunne bearbejde 4-5 akset simultan.

Undervisningsform

Kurset vil foregå med maks seks kursister, som hver får en computer til at lave opgaverne fra undervisningsmaterialet. Opgaverne vil step by step føre dig igennem EDGECAMs standard cyklusser. Opgaverne vil blive udført på 3D-solider, som vi ser hos de fleste virksomheder.

Kursusmateriale

Undervisningsmaterialet du får udleveret er lavet af HEXAGON, som er udvikler af produktet. Materialet vil være på engelsk, men undervisningen foregår på dansk.

Forudsætninger for deltagelse

For at deltage i dette EDGECAM 5 Axis Simultan bearbejdning kursus kræver det du er erfaren bruger af EDGECAM og har været igennem Advanced kurset eller højere indenfor fræsning og/eller drejning.
Pris
7.500 DKK ex. moms.
Varighed
2 dage
Edge-Team medarbejder snakker i telefon
Mangler du svar?

Så kontakt os, og lad os hjælpe dig hele vejen i mål med dine kursus-ønsker.

Tilmelding