FÅ EN PRIS PÅ CAM

Der skal tages højde for mange variabler i sammensætningen af en CAM-løsning

Din Pris på en CAM-løsning

Prisen på et CAM-system  afhænger naturligvis af, hvordan din softwareløsning skal sammensættes, og der er mange variabler, der spiller ind. Det er vigtigt at gøre sig nogle tanker om, hvad ens målsætninger i virksomheden er, og hvordan man regner med at udvikle sig, samt hvilke erfaringer og kompetencer man har i sin virksomhed.

  • Hvor står virksomheden nu, og hvor vil I gerne hen?
  • Hvilke maskiner har I?
  • Har dine medarbejdere erfaring med CAM-systemer? Og har de præferencer til dit valg af CAM-system?

Din pris på et CAM-system afhænger af dine behov, ønsker, ressourcer og planer – vi vil gerne hjælpe dig med at lave en behovsafdækning og sætte dig på rette kurs, så du kan tage en god beslutning for dig. 

Nedenfor kan du læse to konkrete eksempler på, hvordan et CAM-system kan sammensættes for at afdække nogle specifikke behov, samt hvad disse CAM-løsninger koster.

CAM pris - Eksempel 1:

En helt simpel løsning med EDGECAM til 2-akset drejning eller 3-akset fræsning kan laves fra 39.999,- DKK (essential milling / turning).

Denne løsning egner sig til meget simpel bearbejdning, hvor du ikke skal køre avancerede cyklusser eller strategier. Selv med en simpel EDGECAM-løsning i denne prisklasse får du muligheden for meget hurtigere programmering og optimering af programmer, end det, du kan lave direkte på maskinen.

Til denne pris får du kun software og ingen postprocesser – en postprocesser hertil koster 5.000,-.

CAM pris - Eksempel 2:

En stor pakke til de meget avancerede bearbejdningsmetoder, flere strategier, og brug af 5-akset simultan-bearbejdning koster 142.499,- DKK (advanced milling med 5-akset simultan-fræse modul).

I denne løsning er der ingen begrænsning for dine muligheder, og du kan dermed skabe de mest avancerede produkter.

Til denne pris får du kun software og ingen postprocesser. Ønsker du at få opsat en postprocesser og at få on-site indkøring af os, kan det selvfølgelig tilkøbes – på den måde kommer du hurtigt i gang med at kunne producere dine emner.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Der er mange variabler, der spiller ind, når du skal investere i EDGECAM. Ønsker du en mere konkret pris, end de to eksempler ovenfor, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan tage en uforpligtende snak om dine behov og ønsker.

Udfyld formularen her, så kontakter vi dig hurtigst mulig.

 

Du kan også booke et møde med en CAM-ekspert fra vores tekniske team, som gerne kommer ud og tager et kig på jeres opsætning og rådgiver jer om mulighederne med CAM.

Udfyld dine informationer, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende samtale om dine behov.