HOS OS ER DU IKKE BLOT ET NUMMER I RÆKKEN

Søger du en god samarbejdspartner, fremfor blot en softwareleverandør? Og ønsker du personlig og tæt sparring med eksperter, der har stået samme sted, som dig?

Hør mere om hvordan den rette rådgivning og implementering kan øge jeres produktivitet

Personlig sparring og tungt know-how

Få et helt team af nørder med på dit hold

Sætter du pris på en jordnær tilgang, og vil du gerne have en sparringspartner, der skaber løsninger sammen med jer? Hos Edge-Team mener vi, at man med tæt samarbejde og dialog skaber den største succes. Derfor tilbyder vi blandt andet:

Sådan har vi hjulpet andre

Hos den aarhusianske virksomhed ElonTech var behovet for software stort men pengene små. Startup-programmet fra SOLIDWORKS blev en altafgørende løsning for den nystartede virksomhed, der nu to år senere står klar med et færdigudviklet produkt og søger en investor til den videre rejse.

Det får du som kunde hos Edge-Team

Vi kender jeres virksomhed

Alle virksomheder er ikke ens – og jeres udfordringer er ikke de samme. Hos os ønsker vi at give personlig, målrettet og relevant sparring. Derfor lægger vi meget vægt på at forstå jeres arbejdsprocesser og workflows.

Seminarer

Hvert år afholder vi seminaret ETUX – Danmarks største CAD-CAM brugermøde, hvor vi deler al vores viden med jer. Vi sætter jer i centrum, fokuserer på kompetenceudvikling og inspirerer til nye arbejdsmetoder.

Mere end blot en leverandør

Hos os er du ikke et nummer i rækken. Selvfølgelig er de rette redskaber afgørende for at skabe succes, men det kan alle have. Den største succes opnås ved den rette rådgivning og den rigtige implementering.

Fokus på individuelle processer

I Edge-Team møder vi dig der, hvor du er – og arbejder ud fra dit specifikke ståsted. På den måde er vores processer individuelle fra kunde til kunde.  

Specialiseret team

Vores supportteam kommer fra din verden, og er vant til at arbejde med både implementering i produktionen, programmering ved bearbejdningscentrene og udviklingsprojekter hos ingeniøren.

Vores kunder elsker os

“Før brugte vi op mod to måneder på overdragelse af produkter, nu er det 14 dage. Før var der fejl i filerne, og processen var utrolig uklar. Her sidste gang tog det godt en uge at overdrage hele projektet.”Serenergy

Afspil video om ETUX 2024

Få adgang til et professionelt forum af CAD/CAM brugere

ETUX står for Edge-Team User Experience – det er et professionelt forum, som du er en del af som Edge-Team kunde. Én gang i året samler vi alle vores kunder til et 2-dages seminar, hvor du som bruger er i centrum.

Her får du blandt andet:

  • Udvidede kompetencer og større indsigt i dit software
  •  Viden om alle de seneste nyheder & funktioner
  • Styrket netværk og vidensdeling med andre fra branchen
Vil du høre mere om, hvad du får med i vores serviceaftale?

Vi står klar til at ringe til dig!

APPLICATION ENGINEER, B.SC.ME.

Michael P. Skytte