Udvikl dig selv og dine kompetencer med MySOLIDWORKS

Rasmus Harvits
Application Engineer

Rasmus Harvits

Som SOLIDWORKS bruger kan du hurtigt finde alverdens materiale og svar frem på internettet ved at google eller youtube dig til et givent emne. Men hvordan sikrer du dig, at informationen er korrekt? Ville det ikke være noget nemmere at have en portal, hvor du vidste alt blev gennemgået af SOLIDWORKS eksperter? Samt have sikkerhed for, at den viden og undervisning du finder kommer direkte fra SOLIDWORKS og deres udviklere? Dette er netop hvad MySolidWorks giver dig mulighed for. Bare ved at oprette en profil får du adgang til hundredvis af træningsvideoer. Undgå at skulle søge det store internet tynd efter viden om SOLIDWORKS. Bare log ind på MySolidWorks og find det, du søger efter. 

Det er simpelt og inddelt overskueligt i kategorier, så du let kan danne dig et overblik, efter du har indtastet din søgning. Du finder en bred vifte af viden indenfor SOLIDWORKS såsom, træningsvideoer, videns baserede løsninger på design problemstillinger, Online hjælp, online certificeringer efter internationale standarder og meget mere.  

Forestil dig, at du har mulighed for at følge dine egne fremskridt, trin for trin under din egen uddannelsesplan. Du kan tilføje lektioner til din personlige træningsplan, som du kan planlægge og tilrettelægge fuldstændig efter eget hoved. 

Øg din erfaring og bliv ekspert bruger af SOLIDWORKS. Og giv dig selv et ekstra forspring på dit CV eller brug det i dit job til at blive en endnu mere værdifuld medarbejder i dagligdagen. Med SOLIDWORKS certificeringsprogram CSWA og CSWP bliver du en certificeret bruger af SOLIDWORKS. Nu kan du skille dig ud fra mængden og have papir efter internationale standarder på, at du har gennemført diverse kurser. Det kan du læse mere om HER.

Når som helst, hvor som helst og på en hvilken som helst enhed

MySolidWorks er en webportal, der hjælper dig med at blive mere produktiv ved at forbinde dig med relevant SOLIDWORKS indhold og tjenester – når som helst, hvor som helst og på en hvilken som helst enhed. Ja, det betyder, at du kan bruge MySolidWorks på din MAC, PC eller Ipad. Med MySolidWorks kan du få svar på alle spørgsmål indenfor SOLIDWORKS, lære mere og få kontakt med producenter. 

Kom i gang med MySolidWorks 

Alle kan få adgang til MySolidWorks – bare opret en bruger på siden, og du er i gang. Der er dog flere forskellige adgangsniveauer, som er inddelt i Gæst, Studerende, Standard eller Professionel. Både gæst og studerende er gratis, dog kræver det, at din uddannelsesinstitution har adgang til SOLIDWORKS studielicenser for at få adgang til ”Studerende” i MySolidWorks portalen. MySolidWorks Standard er inkluderet i alle licenser, der er på serviceaftale. 

Du kan se hele matrixet, og hvad de forskellige versioner indeholder nedenfor på billedet.

Og du er også altid velkommen til at tage fat i os, hvis du gerne vil høre mere om forskellen på MySolidWorks Standard og Professional.

MySolidWorks

Er du klar til at udvikle dig selv, få hurtigt svar på dine problemstillinger og gå på opdagelses i verdens førende 3D CAD-univers med et helt unikt brugerforum? 

Relaterede nyheder