Hvordan kommer du bedst i gang med SOLIDWORKS 3D CAD?

Michael P. Skytte
Application Engineer

Michael P. Skytte

Det vi ofte hører fra 2D CAD brugere er, at de bruger meget tid på at tegne forskellige tegninger lige fra 1:1, til arbejdstegning og profiltegninger. samt at udregne pris på diverse anlæg og projekter. Den tekniske dokumentation ved assembly instruktioner er også tidskrævende og ændres der i designet skal tegningen laves om igen. 

Det er tidskrævende at bruge 2D designværktøjer til at oprette detaljerede tegninger, der indfange alle de vigtigste funktioner i dit design. Du skal tilføje de passende tilknyttede dimensioner, men du kan ikke ændre eller skalere visninger hurtigt uden at ændre geometrien, og det tager endnu længere tid at beskrive alle komponenter i en samling og dokumentere dem på en materialeliste (styklister). Heldigvis er der en bedre og nemmere måde til at oprette klare og præcise tegninger og dokumentation ved hjælp af en 3D-modelleringsløsning som SOLIDWORKS 3D CAD-software.

Vil du imponer dit produktions- og dokumentations- team? 

SOLIDWORKS sparer dig tid, minimerer kompleksiteten og mindsker risikoen for fejl og ændringsarbejde. Med SOLIDWORKS kan du:

  • Trække og slippe standardvisninger for en del over i en tegning
  • Skalere detaljeret og tilpasse størrelsen på udsnitsvisninger i realtid
  • Vise forskellige interne og eksterne perspektiver i en samling med roterede visninger
  • Oprette eksplosionstegninger af samlinger med det samme
  • Tilføje dimensioner til en hel model eller placere dem på specifikke udsnit
  • Automatisk generere en styklistetabel til valgte afbildninger af samlinger

Relaterede nyheder

Hvad er Cloud

Hvad er “Cloud”?

Du hører det nok ofte omtalt – i flere sammenhænge end nødvendigvis lige arbejdsmæssigt. Det er også ofte omtalt som “skyen”. Det kan forstås på

Læs mere »