Det rigtige tidspunkt at tænke investering i SOLIDWORKS 3D CAD ind

Søren Ølholm Larsen
Area Sales Manager - Fyn & Sjælland

Søren Ølholm Larsen

Det bedste tidspunkt at investere i SOLIDWORKS var for et år siden – men det andet bedste tidspunkt er nu

Vi giver dig 5 gode grunde til, at “lige nu” er det helt rigtige tidspunkt at tænke investering i SOLIDWORKS 3D CAD ind. 

1 – Udfoldning af overflader:

Mange produkter har komplekse former men produceres oftest ud fra et fladt materiale. I SOLIDWORKS Premium kan du designe disse produkter i 3D og efterfølgende udfolde dem.

2 – Styrkeberegning:

Slip innovationen løs – afprøv forskellige produktvarianter. SOLIDWORKS giver dig avancerede statiske styrkeberegning på dine SOLIDWORKS konstruktioner. 

3 – Bevægelsesanalyse:

Sæt bevægelse i dine konstruktioner med SOLIDWORKS Simulation. De omfattende analyseværktøjer tillader dig at teste modeller digitalt, så du får vigtig indsigt tidligt i designprocessen.

4 – Hold styr på dine produktdata:

Med en PDM-løsning får I et innovativt og nødvendigt værktøj til at administrere og dele vigtige data, samt produktoplysninger på tværs af hele Jeres organisation.

5 – Adgang til et online brugerforum – MySolidWorks:

Udvikl dig selv og dine kompetencer med MySolidWorks – Når som helst, hvor som helst og på en hvilken som helst enhed.

I øvrigt – hvis du ikke fik set min video om 3 step til den gode investering – så kan du se den lige her:

Går du med overvejelserne om at investere i SOLIDWORKS 3D CAD? Tøv ikke med at tage kontakt til os – få rådgivning og en uforpligtende snak omkring mulighederne.

Kontakt os på tlf.: 70 200 392 eller på mail: info@edge-team.com 

Hvis du hellere bare vil følge lidt med i nyheder og input omkring CAD og CAM verdenen, være opdateret på alt omkring SolidWorks samt modtage Techtips direkte i din mailboks? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev via blanketten nederst på siden.

Relaterede nyheder

Hvad er Cloud

Hvad er “Cloud”?

Du hører det nok ofte omtalt – i flere sammenhænge end nødvendigvis lige arbejdsmæssigt. Det er også ofte omtalt som “skyen”. Det kan forstås på

Læs mere »