3DEXPERIENCE Works for Startups – gratis software og teknisk support for startup-virksomheder

Michael P. Skytte
Application Engineer

Michael P. Skytte

I dette blogindlæg kan du blive klogere på gratis softwarelicenser fra SOLIDWORKS for startup-virksomheder – du kan bl.a. se kriterier og forhøre dig om mulighederne for at blive en del af startup-programmet.

Du kan også se vores Edge-Talk, hvor Mikkel fra Dassault Systems uddyber programmets mange fordele.

Som iværksættere eller startup-virksomheder kan det være en lang og udfordrende proces fra idé til, at du står med det færdige, fysiske produkt i hånden. SOLIDWORKS tilbyder helt særligt for nystartede virksomheder gratis adgang til en række 3DEXPERIENCE softwarelicenser. Hos Edge-Team er vi med på sidelinjen under hele startup-forløbet, så vi sammen sikrer de bedste forudsætninger for udvikling af din virksomhed.

Få et indblik i vores startup-program for startup-virksomheder her – og bliv en del af et fællesskab for nye og engagerede iværksættere.

Det koster mange ressourcer og kan være tidskrævende, før man kan begynde at tjene penge på sit produkt. Denne vej kan blive lettere med SOLIDWORKS software og support fra Edge-Team. Startup-programmet strækker sig over 12 måneder, og du vil efterfølgende få store besparelser på de licenser, som du ønsker at fortsætte med.

Hvordan kan 3DEXPERIENCE hjælpe dig som startup-virksomhed?

Med 3DEXPERIENCE er alle værktøjer samlet på én cloubaseret platform, så samarbejdet i din virksomhed bliver nemmere. Kombinationen af SOLIDWORKS software og teknisk vejledning fra Edge-Team kan give dig mulighed for mere innovation i din virksomhed.

3DEXPERIENCE giver dig en række værktøjer til at designe og kreere, teste og validere, rendere og præsentere

– Mikkel, Dassault Systems

Vidste du, at 3DEXPERIENCE software kan hjælpe med adskillige områder og led i arbejdsprocessen?

  • Projektstyring og samarbejde
  • Ingeniørerne og designteamet
  • Produktion
  • Simulering
  • Marketing og salg
Hvem kan blive en del af startup-programmet?

For at blive en del af startup-programmet hos SOLIDWORKS skal du opfylde en række kriterier:

  • Din virksomhed må ikke i øjeblikket være SOLIDWORKS kunde
  • Din virksomhed skal eller ville designe, bygge og sælge et fysisk produkt
  • Din virksomhed skal have modtaget mindre end 500.000 kr. i finansiering
  • Din virksomhed skal have mindre end 6.500.000 kr. i samlet levetidsindtægt
  • Din virksomhed må højest have eksisteret i tre år

Kriterierne er blot retningslinjer, så du er ikke udelukket fra programmet, bare fordi din virksomhed eksempelvis er tre år og en måned gammel. Du kan søge om at blive en del af startup-programmet ved at udfylde den simple tilmeldingsformular her. Godkendes din virksomhed, vil du blive tilbudt support og oplæring i softwaren hos Edge-Team.

Er du i tvivl om noget, eller har du lyst til at blive klogere på dine muligheder med startup-programmet, så tøv ikke med at kontakte os!

Relaterede nyheder

Hvad er Cloud

Hvad er “Cloud”?

Du hører det nok ofte omtalt – i flere sammenhænge end nødvendigvis lige arbejdsmæssigt. Det er også ofte omtalt som “skyen”. Det kan forstås på

Læs mere »