Bruger du også lang tid på at oprette tilbud til kunderne?

Application Engineer, B.Sc.Me.

Thomas Hougaard Skipper

Det kan ofte være en udfordring at oprette tilbud med alle de forskellige elementer i produktionen, der skal tages stilling til. Udover laserskæring kan der være en hel del operationer, kunden skal have en pris på –  såsom bukning, svejsning, maling og montage, der tilsammen kan være svært at give en nøjagtig pris på.

Ved hjælp af tilbudsprogrammet, Radquote, der er opsat i RADAN, slipper du for besværet og får den nøjagtige kost- og salgspris genereret nemt. Det gør Radquote ved at beregne den præcise cyklustid og det optimale materialeforbrug. På den måde kan programmet let udregne, hvad det samlede produkt kommer til at koste – altså ikke kun prisen på metalpladerne, men på alle de operationer der måtte følge med. Radquote er tilmed nemt at bruge for enhver, da tilbudspriserne automatisk genereres i RADAN.

At give kunden en nøjagtig pris og tidsramme på produkterne er ofte meget afgørende i forhold til, om kunden til- eller fravælger dig som leverandør. Radquote gør det lettere for dig at sælge dine produkter og gør generelt din arbejdsgang mere simpel og din svartid til kunden bliver nedsat drastisk.

Relaterede nyheder

Vi gør klar til årets første elevseminar!

Efter næsten halvandet år med nedlukning, hvor vi ikke har haft mulighed for at afholde vores årlige elevseminarer til lærlinge og studerende i vores certificeringsprogram, kan vi endelig offentliggøre datoerne for næste elevseminar.

Læs mere »

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.