Bruger du også lang tid på at oprette tilbud til kunderne?

Søren Ølholm Larsen
Area Sales Manager - Fyn & Sjælland

Søren Ølholm Larsen

Bliv bedre til at give tilbud nu!

Det kan ofte være en udfordring at oprette tilbud med alle de forskellige elementer i produktionen, der skal tages stilling til. Udover laserskæring kan der være en hel del operationer, kunden skal have en pris på –  såsom bukning, svejsning, maling og montage, der tilsammen kan være svært at give en nøjagtig pris på.

Ved hjælp af tilbudsprogrammet, Radquote, der er opsat i RADAN, slipper du for besværet og får den nøjagtige kost- og salgspris genereret nemt. Det gør Radquote ved at beregne den præcise cyklustid og det optimale materialeforbrug. På den måde kan programmet let udregne, hvad det samlede produkt kommer til at koste – altså ikke kun prisen på metalpladerne, men på alle de operationer der måtte følge med. Radquote er tilmed nemt at bruge for enhver, da tilbudspriserne automatisk genereres i RADAN.

At give kunden en nøjagtig pris og tidsramme på produkterne er ofte meget afgørende i forhold til, om kunden til- eller fravælger dig som leverandør. Radquote gør det lettere for dig at sælge dine produkter og gør generelt din arbejdsgang mere simpel og din svartid til kunden bliver nedsat drastisk.

Relaterede nyheder

Ny udgivelse af WORKNC 2022.1

Nyheder i WORKNC 2022.1

En ny opdatering af WORKNC 2022 er klar til download nu. Besøg kundeportalen for opdatering af dit software og effektivisér dit arbejde i højere grad.

Læs mere »

Nyheder i NCSIMUL 2022.1

Der er nu kommet en opdatering på NCSIMUL 2022, som rummer mange nye muligheder for optimering af dine arbejdsprocesser. NCSIMUL 2022.1 er nu tilgængelig til

Læs mere »
RADAN til produktion - radprofile

Nyheder i RADAN 2022.1

En opdatering som indeholder en lang række nye funktioner og optimeringer RADAN 2022.1 er nu tilgængelig til download. Besøg kundeportalen for at opdatere din software

Læs mere »