Nu får du DESIGNER med i alle dine CAM-programmer fra Hexagon!

Der er gode nyheder for alle EDGECAM-, WORKNC- og RADAN-brugere! Med den nyeste opdatering, 2022, får du nu EDGECAM DESIGNER helt gratis. Det betyder, at, hvis du har en CAM-licens fra Hexagon på supportaftale, vil du nu få det intuitive og enormt brugbare program helt gratis – og du får en DESIGNER licens per CAM-licens, så I nemt kan arbejde flere samtidig.

Byg bro mellem CAD og CAM

DESIGNER er et simpelt designprogram, der kan hjælpe dig med at bygge bro mellem CAD og CAM. Med DESIGNER kan du forberede dine modeller inden de skal bearbejdes. DESIGNER giver dig nemlig muligheden for at modificere og reparere modeller. Det betyder, at du kan gøre dine modeller klar til bearbejdning hurtigere, og dermed øge produktiviteten.

DESIGNER understøtter udover en masse 3D filtyper også importen af DXF- og DWG-filer, hvilket gør det nemt for dig at omdanne eksisterende 2D-data til en 3D-model, ved blot at genbruge de importerede profiler fra de oprindelige data. Derudover kan du også nemt importere data fra en lang række udvekslingsformater, samt native data fra mange CAD-systemer. Du kan se, hvilke filer og formater, der er understøttede her.

Et intuitivt program, der er nemt at komme i gang med

I DESIGNER får du en stærkt link til din Hexagon CAM-software. Det betyder, at processen er strømlinet, og at den er så simpel, automatiseret og så lige til som muligt. Derudover er programmet meget intuitivt og brugervenligt, og det har en lang række funktioner, der gør det let at arbejde i, selv med store assemblies. De store filer kan nemt håndteres, og virksomheder, der arbejde med komplekse designs, kan dage fordel af den enkelhed, hvormed deres kunders CAD-data kan manipuleres. Dette gør det enormt nemt for dig at implementere DESIGNER i dine rutiner og dermed skabe en mere effektiv arbejdsdag.

Er du interesseret i at lære mere om DESIGNERs mange funktioner? Så kan du se webinaret “Hexagon’s CAD Application for smarter manufacturing – discover the latest features of DESIGNER

Relaterede nyheder

Hvad er Cloud

Hvad er “Cloud”?

Du hører det nok ofte omtalt – i flere sammenhænge end nødvendigvis lige arbejdsmæssigt. Det er også ofte omtalt som “skyen”. Det kan forstås på

Læs mere »