Marketplace for SOLIDWORKS giver dig direkte adgang til standardkomponenter fra en bred vifte af leverandører

Michael P. Skytte
Application Engineer

Michael P. Skytte

Jeg håber, at Marketplace for SOLIDWORKS har din interesse. 🙂

Læs mere om SOLIDWORKS.

Marketplace for SOLIDWORKS (DraftSight)

Har vi ikke alle sammen siddet i den situation, hvor vi skulle bruge en standardkomponent fra en leverandør og havde svært ved at finde et pålideligt sted at downloade modellen fra? Eller mangler du en leverandør til at fremstille din konstruktion (især relevant for brugere baseret i USA), så er Marketplace for SOLIDWORKS løsningen.

Marketplace giver dig direkte adgang til standardkomponenter fra en bred vifte af leverandører såsom ABB, SKF, Bosch Rexroth og mange flere – direkte i din SOLIDWORKS. Marketplace søger direkte i TraceParts, 3D ContentCentral og PartSupply ved hjælp af 6WTags.

Marketplace for SOLIDWORKS er et add-in, der ikke automatisk installeres sammen med din SOLIDWORKS-installation, men skal downloades fra SOLIDWORKS’ hjemmeside. Link til download her

Når du har fundet den komponent du har brug for, om det er en motor eller kugleleje, kan du trække dette direkte ind i din samling. 

Relaterede nyheder

Hvad er Cloud

Hvad er “Cloud”?

Du hører det nok ofte omtalt – i flere sammenhænge end nødvendigvis lige arbejdsmæssigt. Det er også ofte omtalt som “skyen”. Det kan forstås på

Læs mere »