Hvor hurtigt er jeg up’n’running med et CAM-system?

Kim Andersen
Application Engineer

Kim Andersen

Er du i tvivl om dine muligheder med CAM? Få gratis besøg af en CAM-ekspert og tag en snak om jeres ønsker og behov!

Når du har investeret i et CAM-system, vil du naturligvis gerne i gang så hurtigt som muligt. Du har sikkert set frem til at optimere din produktion, implementere nye arbejdsmetoder og bearbejdningsstrategier og få sat skub i din vækst.

Men hvor lang tid tager det egentlig at kunne mærke CAM-systemet i din produktion?

Det kommer an på kompleksiteten af din bearbejdning og på den person, der skal arbejde i CAM-systemet. Hvis emnet ikke er super komplekst, og du har en medarbejder, der synes, at det er fedt at lære at arbejde i EDGECAM, kan du være klar allerede efter første gang, vi har holdt kursus – også selvom medarbejderen ikke har noget CAM-erfaring.

Er jeres emner mere komplekse, kan det selvfølgelig være en lidt længere proces at komme helt i gang. Sværhedsgraden af kodning følger med kompleksiteten af bearbejdningen. Men efter én uge, er du allerede godt kørende! Vi kan afholde en lang række forskelligartede kurser og rådgivningsbesøg, alt afhængig af din produktion og dine behov. Vi ved, at det er en stor investering, og derfor ved vi også, at det er enormt vigtigt at komme godt i gang. Vores tekniske team sidder selvfølgelig klar i supporten, hvis du oplever problemer efterfølgende.

Relaterede nyheder