Husker du at opdatere dit eget software?

Ken Nicolai Ingstrup
Administrerende Direktør

Ken Nicolai Ingstrup

Det er vigtigt, at vi husker at opdatere vores eget software og dygtiggøre os løbende i løbet af vores karriere. Så læs mere om vores kurser eller tjek eCademy ud, hvor du får endnu større frihed til at lære.

Ønsker du og dine kollegaer et skræddersyet kursus, kan vi sammensætte den helt rigtige pakke til jer.

De fleste af os gør det per automatik, når der ligger en opdatering klar til SOLIDWORKS, EDGECAM, telefonen, computeren eller lignende. Vi skal ikke engang tænke selv – vi får opdateringen serveret på et sølvfad og bliver mindet om det, når tiden er inde.

Vi ved også, at hvis vi ikke opdaterer, så kommer vi bagud, fordi vores systemer ikke kan følge med. Og vi går muligvis glip af nye funktioner og værktøjer. Uden opdateringen udnytter vi ikke det fulde potentiale af vores software.

Men husker vi at opdatere os selv?

Har du en ”pop up” i kalenderen, når du selv trænger til en ny version?

Har du en aftale med din arbejdsgiver eller dig selv om, hvor ofte du skal ”opdateres”? En aftale om, at der også skal være tid til at forbedre dig selv? For det er mindst lige så vigtigt.

Vi kender det alle – vi har travlt og driften overtager, kunderne venter og det er jo dem, der kommer først. Ofte glemmer vi i farten at udvikle os selv. Vi ved godt, at det er vigtigt at dygtiggøre os, men vi lader os rive med af de opgaver, der ligger i indbakken og på skrivebordet.

Men vi skal ikke glemme at opdatere vores eget software. Med et kursus kan du forbedre dig og komme til at arbejde mere effektivt. Måske lærer du nogle genveje og finder ud af at udnytte dine systemer på den mest optimale måde – og på dem måde optimerer din arbejdsdag. Så det er jo faktisk en investering i dig selv og din arbejdskraft.

Så måske er det på tide, at du bliver opdateret på den nyeste viden indenfor dit software. Vi lover dig, at du ikke vil fortryde det, når du tager et kursus hos Edge-Team.

Du kan komme på fysiske kurser i Egå, Odense og Sorø for at opdatere dit eget, indre software og blive klogere på SOLIDWORKS eller EDGECAM. Hvis du gerne vil hurtigt i gang, eller ønsker at holde dig opdateret løbende, kan du med fordel bruge eCademy. eCademy er vores online kursusunivers. Her får du al den viden, du skal bruge for at blive endnu dygtigere i SOLIDWORKS. Og du får selvfølgelig certificeringer på gennemførte kurser – præcis som til vores konventionelle kurser.

Relaterede nyheder