Håndter alle processerne i din virksomhed med et integreret og optimeret MES / ERP-system

Søren Ølholm Larsen
Area Sales Manager - Fyn & Sjælland

Søren Ølholm Larsen

Håndter alle processerne i din virksomhed med et integreret og optimeret MES / ERP-systen

Få kontrol fra start til slut

I en produktionsvirksomhed er der typisk rigtig mange forskellige elementer at holde styr på – alt fra produktion, salg og lagerstyring til Business Intelligence og CRM – og uden et MES System (Manufacturing Execution System) og/eller et ERP System (Enterprise Resource Planning) vil det være meget svært at bevare et overblik over de mange processer og sammenhængen mellem disse. Med DELMIAworks får du et system, der kan koble alle virksomhedens processer og procedurer sammen.

Det bliver dermed muligt at samle alt: CRM, Business intelligence, salg, planlægning, indkøb, lagerstyring, produktion, forsendelse og meget mere – alt sammen i en komplet integreret platform.

På den måde får du strømlinet alle virksomhedens processer og procedurer, og det hele kan nemt tilgås fra samme stystem – det sparer dig både tid og penge!

Men hvilket system skal du vælge?

Før du vælger et MES/ERP-system, der kan strømline din virksomheds data for dig, bør du overveje et par ting i forhold til dine ønsker og behov:

  • Kan det støtte og opretholde din forretnings- og vækststrategi?
  • Kan det være fundamentet for at producere exceptionelle produkter i højeste kvalitet og med optimal præcision?
  • Kan det understøtte helt nye produktlinjer og forretningsmodeller?
  • Er systemet skalérbart og klar til at understøtte næste generations smart-teknologi?
  • Kan systemet monitorere dine processer i Real time, heriblandt dine produktionsmaskiner?

Med et godt program ved hånden kan du effektivisere dine arbejdsprocesser, og dermed få mere ud af din tid. Få inspiration til at vælge dit kommende MES/ERP-system her

Relaterede nyheder

Ny udgivelse af WORKNC 2022.1

Nyheder i WORKNC 2022.1

En ny opdatering af WORKNC 2022 er klar til download nu. Besøg kundeportalen for opdatering af dit software og effektivisér dit arbejde i højere grad.

Læs mere »

Nyheder i NCSIMUL 2022.1

Der er nu kommet en opdatering på NCSIMUL 2022, som rummer mange nye muligheder for optimering af dine arbejdsprocesser. NCSIMUL 2022.1 er nu tilgængelig til

Læs mere »