Endelig kan vi afholde fysiske kurser og have gæster i huset igen – det har vi virkelig savnet

Ken Nicolai Ingstrup
Administrerende Direktør

Ken Nicolai Ingstrup

Se oversigten over CAD-kurser

Se oversigten over CAM-kurser

Efter over et års nedlukning af vores fysiske kursusaktiviteter er vi hos Edge-Team klar til igen at lukke dørene op for kursister i Egå, Odense og Sorø og gøre jer helt skarpe på det nyeste på CAD- og CAM-fronten.

D. 1. maj er jeg tiltrådt i Edge-Teamet som Business Supporter, hvor jeg blandt andet skal være kursusansvarlig og sørge for, at du får præcis det kursus, du har behov for, og at alt kører planmæssigt.

Kursuskalenderen for 2021 er klar

Det første, jeg har kastet mig over, er at opdatere Kursuskalenderen for 2021, som nu er spækfyldt med kursusdatoer. Hvis du har behov for et specialkursus, eller at vi kommer ud til dig i din virksomhed, så kontakt mig allerede i dag, så vi kan planlægge og tilpasse et forløb til netop dine behov.

Vi har savnet at have gæster i huset, så nu er Kursus PC´erne støvet af og vores dygtige CAD- og CAM-teknikere står klar til at tage imod dig.

eCADemy er et godt fleksibelt supplement eller alternativ

Teknikerne har bestemt ikke samlet støv i Coronatiden, for mens virussen har vendt op og ned på det meste, har de udviklet E-learningskurser, så du kan dygtiggøre dig, når det passer ind i din plan.

Når noget lukker ned, giver det muligheder for noget andet og mens mange af os har arbejdet hjemmefra eller måtte blive inden for virksomhedens fire vægge, så har vi nu et godt alternativ eller supplement til de fysiske kurser. Det er fleksibelt, nemt, og du kan tage kurset, hvor og hvornår det passer dig.

Der vil løbende komme flere kurser på eCADemy, så hold øje med siden og tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis ikke du allerede er det.

Ring eller skriv til mig, hvis du har spørgsmål eller nogle kurser, du ønsker, der kommer på listen.

Jeg glæder mig til at høre fra dig og ikke mindst møde jer i huset.

Relaterede nyheder